Wat te doen natuurparken in Zuid-Holland

27 artikelen en reportages natuurparken in zuid-holland

Laat een vogelspin op je arm lopen!

archief schiedam, Zuid-Holland  -  De buizerds en uilen scheren over natuurcentrum De Boshoek. Jong en oud vermaakt zich met activiteiten in de natuur.

Zoektocht op het water

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Een actieve zoektocht vanaf het water naar bevers en energie of toch liever koopjes scoren op de markt: welkom in Dordrecht!

Haal de lente in huis

archief mijnsheerenland, Zuid-Holland  -  Bloemen, plantjes, antiek, prachtige muziek en gezellige terrasjes. Het lijkt wel Frankrijk, maar het is Fair aan de Maas!

Zaaien bij de Keukenhof

archief lisse, Zuid-Holland  -  Bezoek de Keukenhof en zie hoe een nieuwe mozaïek van het Europees Kampioenschap Voetbal wordt aangelegd.

Ga mee met de fluisterboot

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  Vaar mee met de nieuwe fluisterboot door de Biesbosch. De nieuwe rondvaart is speciaal voor mensen in een rolstoel.

Zie ze vliegen in de Biesbosch

archief dordrecht, Zuid-Holland  -  In het Biesboschcentrum in Dordrecht leer je alles over vogels door middel van geluid en sporen. De toegang is gratis!

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Enschede

prijsvraag Het nieuwste speelparadijs van Twente ligt op Go Planet Parc in Enschede! Bij elk bezoek is een gratis potje lasergame inbegrepen, kun je helemaal los gaan op de grote trampolines met schuine wanden en roetsjen echte durfals met een vaart van de meest spannende glijbanen. Voor peuters is er ook...