Tips van de redactie

Uittipsvrouwen in Zuid-Limburg

Stijlvolle toer door lieflijk Limburg

maastricht, Limburg  -  Een tocht door de heuvelachtige omgeving van Maastricht kost een Vespa geen enkele moeite. DagjeWeg.NL testte deze hippe scooter.

Kunstbeurs Tefaf van start

maastricht, Limburg  -  In Maastricht vindt deze week de internationale kunst- en antiekbeurs Tefaf plaats met 30.000 kunstwerken.

Limburgs museum zoekt verdwenen schilderij

sittard, Limburg  -  Museum Spaans Gouvernement in Sittard is op zoek naar een verdwenen schilderij van Henri Jonas. "Als we het niet vinden, is er geen man over boord, maar jammer is het wel."

Vechten om een kus van de jonkvrouw

hoensbroek, Limburg  -  Kasteel Hoensbroek is het toneel van een Ridderfestijn. De ridders in hun harnas strijden dan om de gunsten van jonkvrouwe Caecilia. Tijdens het Hemelvaartweekend, 19 en 20 mei en tijdens Pinksteren, zondag 27 en maandag 28 mei, staat het...

Prijsvraag: Win vier tickets voor Kasteel de Haar

Win vier tickets voor Kasteel de Haar

prijsvraag Vergaap je aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland: Kasteel de Haar! Kom binnen kijken en bewonder het schitterende interieur en wandel daarna door de uitgestrekt kasteeltuinen. Kinderen voelen zich even een echte prins of prinses tijdens een speurtocht door het imposante...