1

KerstCreaties voor het ultieme kerstgevoel

Inspiratie voor de feestdagen tijdens dé kerstbeurs

Kom naar KerstCreaties in Den Bosch Nieuws door

archief oud artikel 26 november 2008 Den Bosch, Noord-Brabant KerstCreaties: voor iedereen die inspiratie zoekt voor de feestdagen, leuke kerst- en sinterklaascadeaus wil kopen of het thuis extra gezellig en sfeervol wil maken. Dé kerstbeurs van Nederland is te bezoeken van 27 tot en met 30 november in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs staat in het teken van creativiteit, shoppen én kinderplezier. KerstCreaties beleeft volgende week haar achtste editie.

Aangename verrassingen

Tijdens de koude winterdagen is er voor iedereen wat te beleven bij KerstCreaties: je kunt genieten van mooie en lekkere dingen, eindeloos shoppen of creatief de handen uit de mouwen steken. Dit jaar vormen groenworkshops, bloemschikdemonstraties en -presentaties het hart van KerstCreaties. Ware meesters in de bloemsierkunst en groenspecialisten pakken groots uit op de stands en in het speciale Bloemschiktheater. Er is een wedstrijd feestelijk gedekte tafels van het Boerma Instituut met een publieksprijs. Daarnaast presenteren leerlingen van Helicon ’s-Hertogenbosch de Revival of the Piek. Bezoekers kunnen meebepalen welke piek de mooiste en origineelste is.

Bijzondere voorbereiding op de feestdagen

Een unieke activiteit op de beurs is het inzingen van je kerstkaart of nieuwjaarsboodschap. En voor wie er tiptop uit wil zien tijdens de feestdagen, is er kleur-, kleding-, make-up & stijl-advies met een persoonlijke kleurenanalyse van een deskundige. Ook worden er bijzondere receptideeën voor de Kerst gegeven door de Duinboeren, een samenwerkingsverband van boerenbedrijven rondom de Loonse en Drunense Duinen. In het kooktheater laten zij met streekproducten zien hoe KerstCreaties ook culinair verantwoord kunnen zijn. Nog deze hele week zijn kaarten met korting te koop. Bestel ze hier.

KerstCreaties vindt van donderdag 27 tot en met zondag 30 november 2008 plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Er rijden pendelbussen van en naar het NS-station (kosten € 1,- p.p.). De openingstijden zijn: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag 28 november van 10.00 tot 22.00 uur. Een entreekaartje voor een volwassene kost € 10,-. Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts € 5,- (inclusief drie gratis knutselactiviteiten en een leuke verrassingstas). Voor meer informatie over de thema’s, workshops en voorverkoop: bezoek de website.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 26 november 2008 - 1167