Op stap met je vriendinnen

Wat zijn de leukste en spannendste musea voor uw kind? Lees het hier. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Een overzicht van de leukste vriendinnenuitjes

15 januari 2009 Alle familieactiviteiten zijn eindelijk voorbij. Trek er dus een dagje met je vriendinnen op uit! DagjeWeg.NL zet de gezelligste, leukste en mooiste uitjes voor jou op een rijtje. Lees ook de ongezouten mening van bezoekers die je voor gingen.

Profiteer van de overweldigende gastvrijheid

Een compleet dagje ontspannen? Dat kan bij Sauna de Heuvelrug in Veenendaal. De gemoedelijke sauna ligt in het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier in sfeer genieten van een uitgebreide schoonheidsbehandeling, massage en vele andere arrangementen. Reserveer hier en profiteer van de overweldigende gastvrijheid.

"Met een vriendin ben ik naar de Sauna Heuvelrug geweest. Het was erg relaxed en we konden echt ontspannen. Er waren verschillende faciliteiten en daarnaast hadden wij een buffet wat erg goed verzorgd was! Er was veel keuze uit de verschillende sauna's en de diverse baden. We hebben echt genoten!", schreef N.N. op 30 april 2008.
Bezoekers gaven gemiddeld een 8,4.

Loop gewoon binnen

'Iedereen kan een kunstwerk maken, ook jij!', dat is de gedachte achter Keramiekstudio Color Me Mine in Amsterdam. Bezoekers van de studio schilderen keramiek, of maken een prachtig mozaïek. De begeleiders helpen hierbij natuurlijk een handje. Color Me Mine heeft ook een heel lekker arrangementje voor jou en je vriendinnen: het Fun & Food arrangement. Terwijl je servies beschildert, smul je van een High Tea Box van de Bakkerswinkel. In de box zitten scones, hartige sandwiches, stukjes taart, verse jus en natuurlijk verschillende theesoorten. Loop gewoon binnen bij Color Me Mine Studio!

"We zijn hier geweest met een vrijgezellendag; het was helemaal top! Mooie spullen, aardige mensen (ze ruimen ook de rommel op...) en een prachtig servies als eindresultaat. We waren helemaal trots! Het was niet goedkoop, maar dan heb je ook wel meteen een super cadeau voor de bruid. Het enige wat minder was, was dat het erg druk was in de winkel, maar daar hebben we ons overheen gezet. Volgende keer terug om te mozaïeken...", schreef Annemarie Scholten op 7 december 2008.
Bezoekers gaven gemiddeld een 9.

Heerlijk ontspannen in de Drentse bossen

Reis met je vriendinnen af naar de Drentse bossen. Hier ligt Het Nolderwoud, een beautycenter waar het heerlijk ontspannen is. Je kunt kiezen uit een van de vele losse behandelingen, maar ook uit de rijke keur aan arrangementen. Zo heeft Het Nolderwoud een vriendinnenarrangement, relax-arrangement, vrijgezellenarrangement, heilzaam arrangement, onthaastarrangement en een bruids-arrangement. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is een lang kuurweekend een aanrader. Overnacht in het gezellige bungalowpark van Het Nolderwoud. Tip: profiteer van de nieuwjaarsaanbieding.

"Met mijn dochter een vriendschapsarrangement genomen. Prettige behandeling, alleen waren we daar wel in ons eentje. Op zich prettig, maar een beetje saai. We zijn heerlijk verwend. Alleen jammer dat alle behandelingen apart werden gedaan. Bij vriendinnenarrangement denk je dat je dingen samen gaat doen. Niet dus... Wel samen lunchen en bubbelen in een groot bad", schreef Alice Broeksema op 7 februari 2008.
Bezoekers gaven gemiddeld een 8,6.

Workshop lachen

Nog niet genoeg gegiebeld? Neem deel aan een zogenaamde lachsessie in het Amsterdamse Vondelpark. Goeroe Joki laat jou en je vriendinnen schaterlachen. Iedereen verlaat de hoofdstad met minimaal een glimlach op het gezicht. Extraatje: voor of na de workshop kun je gratis het Baantjermuseum bezoeken. Hiervoor moet je wel even apart reserveren.

Jammer genoeg hebben wij nog geen reactie ontvangen op deze workshop. Klik hier om je ervaring te delen.

Workshop paaldansen

Als je lachspieren zich zojuist tot het uiterste hebben gespand, kun je bij de Amsterdamse Sjaan de rest van je lichaam losgooien. Sjaan is een pittig tantetje, die jou en je vriendinnen leert paaldansen. Daarnaast leert Sjaan jullie hoe je een pan tomatensoep op een erotische wijze klaarmaakt. In het begin is het misschien een beetje onwennig, maar achteraf kijk je er met een supergoed gevoel op terug. Amsterdam is de stad waar jij - samen met je vriendinnen - helemaal tot bloei komt. Extraatje: voor of na de workshop kun je gratis het Baantjermuseum bezoeken. Hiervoor moet je wel even apart reserveren.

Jammer genoeg hebben wij op deze workshop ook nog geen reactie ontvangen. Klik hier om je ervaring te delen.

Versteld van de kookkunsten

Neem het bovenstaande mee en laat je man nog meer versteld staan van je kookkunsten! Ga eerst wel even langs bij de kookstudio’s van Loos & Co in Sprang-Capelle. Hier maak je onder professionele begeleiding een overheerlijk driegangen menu. Alle recepten komen uit de keuken van het smaakvolle restaurant Le Défi. Loos & Co geeft de workshop tien keer per jaar aan groepen van minimaal tien personen. Dus, trommel al je vriendinnen op en treedt de magische culinaire wereld binnen.

Helaas hebben wij over Loos & Co Kookstudio ook nog geen beoordeling ontvangen. Klik hier om dat te doen.

Jij en je vriendinnen komen helemaal tot rust in het Limburgse Thermae 2000. Het water in de vele baden heeft een heerlijk temperatuurtje van 32 graden. Deze warmte komt voor een belangrijk deel uit de ondergrondse heetwaterbronnen, die speciaal zijn aangeboord. Dit water zorgt voor een ontspannende ervaring. Daarnaast bieden de whirlbanken, whirlpools en onderwaterstralen een verkwikkende massage. Alleen bij Thermae 2000 word je een dagje écht verwend!

"Samen met mijn vriendin bezoek ik een paar keer per jaar de sauna. Wij hebben al diverse sauna's bij ons in de buurt bezocht, maar komen telkens weer tot het besluit om naar Valkenburg af te reizen. Thermae 2000 biedt zoveel meer dan andere centra. Zelfs als het druk is merk je daar, door de weidsheid buiten en de vele faciliteiten en activiteiten binnen, gewoon helemaal niets van. Thermae 2000 is voor ons een tweede thuis geworden. Alleen in Thermae 2000 kunnen wij van top tot teen ontspannen!", schreef Mary Ann van Dingen op 8 mei 2008.
Bezoekers gaven gemiddeld een 8,2.

Kijk ook bij...

2 reacties:

Laatst gewijzigd: 2018-10-11 10:58:23 · Gepubliceerd: 2009-01-05 22:27:00 - 21888