Betaalbaar overnachten op een onbetaalbare locatie

Hotel Postiljon in Antwerpen

Hotel Postiljon Antwerpen   Redactioneel door

28 oktober 2009 Antwerpen, Antwerpen Er valt een streepje zonlicht door de heldere ramen van de tweepersoonskamer in Hotel Postiljon. Het schamele licht zorgt ervoor dat het Antwerpse hotel een beetje uit de schaduw van de grote Onze-Lieve-Vrouwekathedraal kan kruipen.Hotel Postiljon is gezegend met zijn geweldige ligging. Het stadshotel ligt pal naast de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en midden in het historische centrum van Antwerpen. Op loopafstand vinden gasten De Grote Markt, de bekende winkelstraat De Meir en tientallen sfeervolle restaurants en gezellige cafeetjes.

Hotel Postiljon heeft helaas geen eigen restaurant en parkeergelegenheid. Gelukkig zijn er oplossingen. Zo kunnen gasten uitstekend dineren bij eettentjes om de hoek. En bij de receptie zijn voor 10,00 euro parkeerkaarten te koop, waarmee bezoekers gemakkelijk in de stad kunnen parkeren.

Kamers

Het hotel dankt zijn populariteit voornamelijk aan de ligging, maar staat ook bekend als een verblijf waar gasten comfortabel en voordelig overnachten. Het voormalige postkantoor heeft twintig kamers met een eigen wastafel. De goedkoopste kamers hebben een badkamer op de gang. De duurste kamers hebben extra faciliteiten als een flatscreen-tv, luxe-badkamer en een mini-bar.

De verzorgde kamers zijn verdeeld over drie verdiepingen en zijn alleen bereikbaar met de trap. Voor rolstoelgebruikers is het hotel dus slecht toegankelijk. Zij kunnen alleen terecht in de Familiesuite. Een deel van de kamers is ondergebracht in een nieuw pand, naast het huidige hotel. Dit pand moet in de toekomst dienen als hoofdgebouw met onder meer een ontvangstruimte en een eetgelegenheid.

Onbetaalbare locatie

De gasten in Hotel Postiljon komen uit alle delen van de wereld. Zij zien het hotel als de ideale startplaats om Antwerpen te ontdekken. Ze zijn niet opzoek naar een viersterrenhotel, maar kiezen voor een betaalbare overnachting op een onbetaalbare locatie.

Prijs kamer per nacht, exclusief ontbijt

  • Standaard tweepersoonskamer: 60,00 euro
  • Standaard tweepersoonskamer met douche en tv: 70,00 euro
  • Standaard tweepersoonskamer met douche, toilet en tv: 80,00 euro
  • Kleine Suite: 95,00 euro
  • Familiesuite: 125,00 euro
  • Best Room: 110,00 euro

Laatst gewijzigd: 2020-01-17 11:11:54 · Gepubliceerd: 2009-10-28 13:01:10 - 4878