1

Het WK ontlopen? Ga een dagje weg!

Drie tips om bierzuipende oranjefans te vermijden

Nieuws door

archief oud artikel 28 mei 2010 Trends Binnenkort start het WK 2010 in Zuid-Afrika. Hoe ontlopen voetbalhaters oranjefans? Heel simpel: ga een dagje weg!

1. Topfilm in je eentje

Tijdens een wedstrijd van het Nederlandse Elftal is een bioscoopzaal leger dan anders. Geniet dus van een topfilm in je eentje! De komende maand draaien er goede films voor voetbalhaters in de bioscopen, zoals Sex & The City 2, De Gelukkige Huisvrouw en Date Night. Zorg ervoor dat je wel vast voor de bioscoop parkeert, want als Nederland wint eindig je zo in een polonaise!

2. Ontspannen in een sauna

De ultieme ontspanning: een dagje naar een sauna. Geen bierzuipende barbaren, maar wel verwarmende stoomwolken, zoutwaterbaden en whirlpools. Neem een vriend of vriendin mee en kom helemaal tot rust. Sauna's zijn vaak tot middernacht open, dus hoe laat het Nederlands elftal ook speelt; het is altijd te ontlopen.

3. Weekendje weg naar België

Het WK leeft overal, alleen op sommige plaatsen iets minder heftig dan in Nederland. Zo doen de Belgen dit jaar niet mee aan het WK. Natuurlijk is dat triest voor onze zuiderburen, maar het komt wel goed uit voor voetbalhaters. Ga een weekendje weg in Belgische steden als Brugge, Gent en Antwerpen. Als voetbalhater sta je in deze steden niet alleen, want veel Belgen balen ervan dat België niet meedoet. En dat schept een band.

Mis niets van de WK-vreugde! Volg het oranjenieuws in juni op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 28 mei 2010 - 229

Dit past bij 'Het WK ontlopen? Ga een dagje weg!'