1

Maastricht - Nieuwsbrief

Ontdek de Limburgse stad

Redactioneel door

archief oud artikel 29 juli 2010 Toerisme Voel de zon op uw gezicht terwijl u loopt over de Sint Servaasbrug in Maastricht. Rondvaartboten varen onder de brug door en in de verte is het Bonnefantenmseum te zien. DagjeWeg.NL ging twee dagen naar Maastricht!

 

Vandaag naar Den Haag
Doe mee en win aantrekkelijke kortingen
DEN HAAG - Een gezellig dagje naar Den Haag met korting? Speel het spel op de website en win aantrekkelijke kortingen. Voor actie en attractie kijk nu op: www.vandaagnaardenhaag.nl
 
Kom op stoom in Hoorn
Museumstoomtram Hoorn - Medemblik is een levend museum
image
HOORN - Ga op reis met de stoomtram tussen Hoorn en Medemblik en met de grote veerboot Friesland over het IJsselmeer tussen Medemblik en Enkhuizen. En dat alles voor één zomerse voordeelprijs!
 

Paintballen bij Gladiator Sports
Het grootste paintballpark van Nederland
ALMERE - Gladiator Sports is het grootste paintballpark van Nederland. Het is ruim tien hectare groot met zes verschillende speelvelden. Trek je camouflagepak aan, houd je wapen gereed en vuur honderden verfballetjes af!
 
 
Slapen in een trein
Bijzondere overnachting een slaaprijtuig
MAASTRICHT - Maak een ritje over het oude kolenspoor in het Belgische As en blijf slapen in een oude slaapwagon. Dat slaapt verrassend lekker!
 

Mergelgroeven: museum, bakkerij en kerk in één
Limburgs mergelstelsel is ondergronds avontuur
MAASTRICHT - Maak eerst een rondvaart op de Maas en ontdek daarna de mergelgangen. DagjeWeg.NL ontdekte de Sint-Pietersberg.
 

Stijlvolle toer door lieflijk Limburg
Beleef Maastricht en omgeving op de Vespa
image
MAASTRICHT - Heel Maastricht zien? Kies voor een hip vervoermiddel: de Vespa! Rijd in stijl op deze strakgelakte beauty's van La Dolce Vespa.
 

Verdwalen in de Kazematten
Speel het spel van de soldaten
image
MAASTRICHT - Maak een reis door het ondergrondse Maastricht. Op zoek naar het verhaal van de soldaten tijdens de belegering van Maastricht. Welkom in de Kazematten.
 
In de schaduw van de basiliek
Een snelle rondleiding door Maastrichtse binnenstad
MAASTRICHT - Dwaal mee door de Schatkamer vol flonkerend goud en wandel langs de culinaire hoogtepunten van de Limburgse hoofdstad. Ontdek de Basiliek van Sint Servaas.
 
Mysterieuze voorbijgangers in Maastricht
Wat doen toeristen in de Limburgse hoofdstad?
MAASTRICHT - Al slenterend door de winkelstraten blijft het een geheim wat toeristen in Maastricht komen doen. Winkelen, eten, een museum bezoeken? DagjeWeg.NL onderzocht het!
 
Vijf euro korting bij SEA LIFE Scheveningen

van € 14,50 voor € 9,50
 
 
SCHEVENINGEN - In SEA LIFE Scheveningen loop je in een tunnel door 180.000 liter water. Daaruit heb je goed zicht op het leven in de tropische zeeën. Bewonder vissen en dieren uit de Noordzee in de 45 verschillende aquaria. En wie weet zie je Crabzilla, een krab van wel vier meter groot! Korting al vanaf vijf euro.

Win kaartjes voor Ouwehands Dierenpark
 
 
RHENEN - Durf jij neus aan neus met de ijsberen in Ouwehand? Of sta je liever oog in oog met de Humboldt pinguïns in hun spetterende verblijf? Zie hoe ze onder water op jacht gaan naar vis in een bassin van wel 100.000 liter water. DagjeWeg.NL geeft nu tien vrijkaarten (5x2) voor Ouwehands Dierenpark weg!
 
 
Win kaarten voor Castlefair Vorden
 
 
VORDEN - De poorten van Middeleeuwse kasteel Vorden gaan 25 augustus open voor iedereen die zich even kasteel- heer of vrouw wil voelen. Win kaarten voor Castlefair Vorden!
 
Voetbalgolf bij FlevOnice
 
 
BIDDINGHUIZEN - Voetbalgolf is een combinatie van voetbal én golf. FlevOnice heeft een parcours van elf holes. Win kaarten en ga voetbalgolfen!
 
Ga mee met de Museumstoomtram
 
 
HOORN - De locomotief fluit! Ga gratis mee met de Museumstoomtram! Een prachtige reis tussen Hoorn en Medemblik.
 
Cadeautip!
 
Grand Arrangement Ontdek Maastricht!
 
 
MAASTRICHT - Heerlijk je eigen gang gaan tijdens drie volle dagen in Maastricht! Flaneren langs de Maas, slenteren door smalle straten, uitrusten in een van de vele ‘kaffeekes’. Geniet van twee overnachtingen in het Amrâth Grand Hotel de l'Empereur, een 'Grand Hotel' als het om gastvrijheid gaat.
 
Nog veel meer gratis kortingsbonnen zijn te vinden op DagjeWeg.NL Kortingsbonnen.
Kortingsbonnen
Kortingsbon van de week: Museum van de Twintigste Eeuw
DagjeWeg.NL heeft heel veel kortingsbonnen die u gratis kan gebruiken. Hoe? Simpel:
  1. Klik op de kortingsbon die u wilt gebruiken.
  2. Vul het inschrijfformulier in. DagjeWeg.NL kan daardoor deze service in stand houden.
  3. Print de kortingsbon uit.
  4. Prettige dag!
Museum van de Twintigste Eeuw


Colofon en voorwaarden:
De DagjeWeg.Nl E-Krant is een uitgave van DagjeWeg.NL. U ontvangt deze E-Krant omdat u zich heeft ingeschreven via onze website, omdat iemand deze E-Krant heeft doorgestuurd aan u, of omdat u als contactpersoon bij een uitstapje staat geregistreerd of DagjeWeg.NL informeert over uw activiteiten. De redactie stelt zo zorgvuldig mogelijk, doch geheel vrijblijvend, de gegevens samen. DagjeWeg.NL kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en eventuele nadelige gevolgen daarvan.
© 2010 DagjeWeg.NL | Alle rechten voorbehouden, overname zonder toestemming is verboden.

lees verder, ga naar DagjeWeg.NL | Uitschrijven | Uw voorkeuren wijzigen

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 29 juli 2010 - 954

Dit past bij 'Maastricht - Nieuwsbrief'