Wie zoet is, krijgt lekkers: heerlijk originele cadeaus

Culinaire uitstapjes |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Maak iemand blij met een onverwacht geschenk

4 december 2020 Cultuur Landelijk Bij Sinterklaas en Kerst hoort lekker eten, veel gezelligheid en quality time met elkaar. DagjeWeg.NL vond vier overheerlijke cadeaus die hier helemaal bij passen. Om je vingers bij af te likken!

Foto 1. Verwen jezelf met een heerlijke workshop en maak meteen iets lekkers voor een ander! Of geef een workshop cadeau. De vrolijke workshops van Choco Loca bijvoorbeeld. Het kan al vanaf twee personen, of online! Foto: Choco Loca

Cupcakes versieren

AMERSFOORT - Een plak cake is lekker, maar niet zo bijzonder. Proef de trend van het moment en ga cupcakes versieren. Tijdens een workshop bij Theefeestje is het twee en een half uur lang kliederen met beslag en mooie decoraties, zodat je met vijf overheerlijke cupcakes in een taartdoos de deur uit kan. Roosjes, hartjes, vlindersof een kerstboom: alles kan, als het maar op het cakeje past. En natuurlijk word je professioneel begeleid, zodat het resultaat mooi én lekker is. De workshops boek je voor je eigen veilige groepje. Leuk om te geven als je nog een Sinterklaascadeau zoekt. Of om zelf te doen en iets speciaals onder de kerstboom te maken.

Kosten: € 30,00 per persoon. Een workshop taart decoreren kan ook, of chocola maken. Mmmmmm! Of ga voor een workshop at home. Tip: ze hebben ook ouder-kind workshops, een fantastisch cadeau om aan je (klein)kind te geven als uitstapje speciaal voor jullie samen.

Luxe high tea op de boot

AMSTERDAM - Stap aan boord van de intieme salonboot van Rederij Aemstelland, waar de tafel al prachtig voor je gedekt is. Terwijl de iconische bruggetjes en historische grachtenpanden van onze hoofdstad aan je voorbij glijden, nip je aan een heerlijke thee. Voor je neus lonken de high tea klassiekers als sandwiches, scones en verschillende gebakjes naar je. Een bijzonder cadeau voor een date, een moeder-dochteruitje of een minireünie met een vriendin: samen in stijl genieten van deze verwennerij! Elke zondag van 14:00 uur tot 15:45 uur, voor € 52,50 per persoon. Boek makkelijk en snel je tickets online.

Chocoladefeest

DEN BOSCH - Chocoladeletters, chocolademuizen, chocolade kerstkransjes; in december kunnen chocoladeliefhebbers hun lol niet op. Liever zelf aan de slag met chocola? Volg dan eens de workshop Chocolaaaahh bij Choco Loca: bonbons maken, chocolademasker op en fonduen met chocola. Dit is geen workshop maar een chocoladefeestje! Duik samen met je geliefde of met het gezin de kleurige workshopruimte in om de heerlijkste truffels en bonbons op tafel te toveren. Een beetje knoeien is niet erg, want wie wil niet van die heerlijke vingers vol druipende chocola aflikken? En natuurlijk mag je alles wat je hebt geleerd en gemaakt mee naar huis nemen. Kosten: € 35,00 per persoon. Of ga voor de de Bossche Bol Speed van 1 uur, iedere dag om 11:00 uur voor € 23,50 per persoon. Liever niet op stap, kies dan een van de overheerlijke online workshops!

Ontspannen én lekker eten

ALMELO - Het heerlijk avondje nadert en de spanning stijgt. Geniet tussen de kerstdrukte door van welverdiende ontspanning een nachtje in het zwem- en saunaparadijs van Preston Palace. Lekker bubbelen, heerlijk warm in de sauna en een kleurtje opdoen onder één van de zonnehemels. Stress en vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. En begint het buikje te rommelen? In Preston Palace mag je onbeperkt genieten van koffie, thee, frisdranken en vers fruit. Ook diner en ontbijt zijn inbegrepen. Dat is nog eens een leuk cadeau! Boeken kan van 15 tot en met 23 december. Kosten: vanaf € 79,00 per persoon.

Foto 2. Geniet van een high tea tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Foto: Rederij Aemstelland
Foto 3. Maak een lekker cadeau voor een ander tijdens een heerlijke workshop. Of geef een workshop cadeau. Foto: Choco Loca

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-12-04 14:58:30 · Gepubliceerd: 2010-11-18 09:58:16 - 964