Spannende auditiedag in Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk |  
Nieuws door

Wie wordt de nieuwe dolfijnentrainer?

7 maart 2012 Opmerkelijk Harderwijk, Gelderland Wie wordt de nieuwe dolfijnentrainer van Dolfinarium Harderwijk? Het antwoord komt steeds een beetje dichterbij. Vandaag komen er honderd trainers in spé langs om auditie te doen voor hun droombaan.

"We zoeken een teamplayer, iemand die eerlijk en sportief is"

Afgelopen weken kon je je op de website van het dierenpark aanmelden voor de vacature van dolfijnentrainer in Dolfinarium Harderwijk. Vandaag komen ruim honderd sollicitanten langs voor een auditie voor hun droombaan. Hoofdverzorger Steve Hearn let bij de auditie op drie dingen: "We zoeken een teamplayer, iemand die eerlijk en sportief is en uiteraard moet je een associatie met dolfijnen hebben", legt Hearn uit. Deelnemers moeten ook onder andere een fitheidtest doorstaan. De afvalrace is voor heel Nederland op de voet te volgen in het programma Dolfijnen in de hoofdrol dat wordt uitgezonden door RTL.

Geen auditie?

Ook voor gewone bezoekers is er vandaag genoeg te doen in Dolfinarium Harderwijk. Al bij de show Spetter geweest? In de blacklightshow ontmoeten Spetter en zijn vriendjes de slechteriken van de zee. In de grote onderwaterwereld wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Na de show sta je in de onderwaterruimte oog in oog met de dieren en wie weet ontmoet je dolfijn Spetter in levende lijve.

Laatst gewijzigd: 2012-03-07 08:19:28 · Gepubliceerd: 2012-03-07 08:14:10 - 240