Een fris dagje uit!

Stranden |  
Nieuws door

Uitjes voor echte zomerdagen

26 juli 2012 Toerisme Op een warme dag is niets lekkerder dan een flinke plens koud water. De tuinslang draait in veel tuinen overuren! En wie aan zo'n laf straaltje water geen genoeg heeft, zijn deze zomerse uitjes een aanrader. Duik erin!

Het Rotterdamse Plaswijckpark heeft deze dagen één echte hotspot: de Havenspeeltuin! Kom ook spetteren, spartelen en spuiten met water in dit waterspeelpark. Op de waterspeeltoren komt er alle kanten water naar beneden en voor een echte opfrisser ga je onder waterbak staan. Ouders mogen mee spelen met hun kinderen of op de kade genieten van het zonnetje.

Actief op het water

Het Break Out Grunopark is te vinden op een perfecte locatie voor de zomer. Het park bevindt zich namelijk aan een groot meer, waar bezoekers genieten van spetterende wateractiviteiten. Schiet met vijf man over het water op een grote opblaasbare banaan. Een speedboot trekt het gevaarte razendsnel voort! Wie blijft er het langste zitten?

Betuwe Strand

Ook in de Betuwe is verkoeling te vinden. Op het Betuwe Strand dobber je heerlijk ontspannen in het Strandbad en spring je meters hoog op de drijvende trampoline. Waag de hoogste sprongen van de twee duikplanken en geniet van het frisse water. En voor wie met dit warme weer nog energie over heeft staat de waterski's en het wakeboard te wachten. Veel plezier!

En natuurlijk is een dagje strand of een dagje naar het zwembad ook een goed idee!

Laatst gewijzigd: 2016-07-27 09:55:45 · Gepubliceerd: 2012-07-26 09:26:10 - 328