Apekooien bij de Schommelclub

De Schommelclub |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Trampoline, schommels en een trapeze!

28 augustus 2012 Opmerkelijk Amsterdam, Noord-Holland Apekooien: wie ken het nog? Vandaag is de gymzaal van de Mediamatic Fabriek omgetoverd tot één grote apekooi. Test het speelparadijs uit en kom vandaag schommelen bij de Schommelclub!

Hangen aan de trapeze of balanceren op de evenwichtsb

Voor een klein gedeelte van Nederland is het nog een klein weekje zomervakantie. Geniet van deze laatste dagen vrijheid en kom vandaag gratis schommelen bij de Schommelclub in Amsterdam. Naast schommelen kun je hier ook springen op de trampoline, hangen aan de trapeze of balanceren op de evenwichtsbalk. "Voor kinderen en volwassenen die graag weer even kind willen zijn", zegt één van de bedenkers van de Schommelclub.

De Schommelclub is nog geopend tot en met 22 september 2012. Ouders betalen twee euro en kinderen één euro.

Speeltuinen

Vandaag niet in de buurt van Amsterdam? Ook in de rest van Nederland zijn genoeg speeltuinen om in te ravotten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Speelpark Oud Valkeveen aan het Gooimeer. Het park heeft een grote speelweide, een theater en een eigen strand aan het Gooimeer! Als het regent is Kinderstad Heerlen een echte aanrader. Dit is het grootste overdekte speelparadijs van De Benelux. Zoef van de glijbanen, leef je uit op de springkussens en spetter van de wildwaterbaan.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-08-27 10:46:49 - 391