Beauty advies van Etos

Health & beauty |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Wat zijn de nieuwste najaarstrends?

20 september 2012 Cultuur Rijswijk, Zuid-Holland Wat voor make-up hoort er nou bij de herfst? Kom vandaag naar Rijswijk en ontdek op de Etos E-xperience alles over de laatste najaarstrends.

Ook zijn er experts op het gebied van huidverzorging, haarstyling en nagels

Tot en met 13 oktober 2012 zijn er door heel het land allerlei leuke Etos E-xperiences. Persoonlijk advies over welke najaarstrend het beste bij jou past. Ook zijn er extra grote beauty-events. Daar krijg je niet alleen make-up advies, maar zijn er ook experts op het gebied van huidverzorging, haarstyling, nagelstyling en geuren. Vandaag is dit extra grote event te bezoeken van 12:00 uur tot 17:00 uur op de Prins J.F. Promenade in Rijswijk.

Nog meer beauty

Make-up studio Happy You: zitten de klodders mascara na het opmaken onder je oog en is je kleur lipstick net iets te opvallend? Na een bezoek aan deze studio ga je elke dag tiptop de deur uit.

A-Style Beautyfarm: sinds 1988 verzorgt de beautyfarm heerlijke, ontspannen en luxe beautyarrangementen in een 'kuuroord' omgeving.

BEAUTYPARTNER: leer hier alles over het aanbrengen van make-up en het gebruiken van de juiste kleuren. De workshops kleur & make-up van BEAUTYPARTNER draaien vooral om het 'zelf leren doen'.

Vind nog meer health & beautytips op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-09-18 08:37:38 - 142