Workshop visagie en beautyshoots bij BEAUTYPARTNER

Workshop visagie en beautyshoots bij BEAUTYPARTNER

Maak er een leuke vriendinnendag of vrijgezellenfeestje van met de workshops kleur & make-up van BEAUTYPARTNER. Krijg inzicht in de effecten die kleuren hebben op de uitstraling en leer make-up aan te brengen zoals ervaren topvisagisten doen. Of laat de ervaren visagisten je opmaken voor een professionele beautyshoot. Wat overblijft is een prachtige portretfoto die je van je mooiste kant laat zien.

Kleurworkshop

Ontdek welk effect kleuren hebben op het zelfvertrouwen en de uitstraling. Leer via een interactieve presentatie welke kleuren de huid er frisser uit laten zien, hoe rimpels minder zichtbaar worden en de ogen gaan stralen. Iedereen krijgt individueel advies over de bij hem of haar passende kleur.

Make-up workshop

Leer alle make-up trucs van topvisagisten tijdens deze workshop. Ontvang ook een persoonlijk advies afgestemd op je huid en bijzonderheden. Bij deze workshop draait het vooral om het zelf leren aanbrengen van make-up. De kleurworkshop en de make-up workshop zijn achter elkaar te volgen en vullen elkaar goed aan. Leuk als bedrijfsuitje, verjaardagsfeest maar ook individuele deelname is mogelijk.

Beautyshoot

Laat een prachtige foto van jezelf maken tijdens een beautyshoot. Visagisten van BEAUTYPARTNER maken je op zoals jij wenst en geven ook hun advies. Kies voor een mooie smokey eye make-up of juist heel naturel. De fotograaf legt vervolgens de beste look vast op de digitale plaat. Kies de mooiste foto uit en ontvang deze digitaal thuis na een nabewerking. Meerdere foto's bestellen kan ook voor 25,- euro per stuk.

Workshop visagie en beautyshoots bij BEAUTYPARTNER in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Workshop visagie en beautyshoots bij BEAUTYPARTNER

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.