1

Op een spetterend begin met het bedrijf

Bedrijfsuitjes voor het nieuwe jaar

Bedrijfsuitjes Redactioneel door

archief oud artikel 8 januari 2013 Zakelijk Het nieuwe jaar begint spetterend met een bedrijfsuitje! DagjeWeg.NL verzamelde de leukste arrangementen van 2013.

DagjeWeg.NL

Samen het nieuwe jaar in!

Zo, de feestdagen zijn voorbij en het gewone leven kan weer beginnen! Een nieuw jaar vraagt om een frisse start. Neem daarom alle collega's mee voor een bedrijfsuitje! In de sneeuw, in het stro of in een grot...?

Icekarten of glowgolfen?

Een bezoek aan Skidôme past perfect in deze tijd van het jaar. Iedereen voelt zich voor even weer een kind bij het betreden van de sneeuwhal. Voor bedrijven heeft Skidôme leuke arrangementen met icekarten, glowgolfen of skiën en snowboarden. Winterplezier voor iedereen! Met na afloop natuurlijk een warm drankje of een diner.

Skidôme

Knuffelen met koeien

Het middelpunt van een bedrijfsuitje op de boerderij is de koe! Iedereen leert de taal van de koe, wanneer je tegen het warme koeienlijf aanligt. Koe knuffelen is een fantastisch middel om de communicatie binnen je bedrijf onder de loep te nemen. Ontdek wat er beter kan op een humoristische manier!

Koeknuffelen

Mountainbiken of lasergamen in een grot

De grotten van Valkenburg zijn een fantastisch decor voor een spannend bedrijfsuitje. Behalve tijdens een spannende wandeltocht kan de hele groep het ondergrondse gangenstelsel ook op een mountainbike verkennen. Of een potje lasergamen spelen!

Grot

Toasten in House of Bols

Loop binnen in House of Bols vol rijke geuren en smaken van likeuren, subliem gemixte cocktails en razendsnelle barmannen. Groepen mogen hier aan de slag met hun eigen cocktails of gewoon wat komen eten en drinken. Een ontspannen uitje om het jaar mee in te luiden.

Cocktails

Nog meer leuke bedrijfsuitjes

DagjeWeg.NL zit barstensvol inspiratie voor een bedrijfsuitje. Bekijk ook deze tips!

RIB varen in Scheveningen

Antislipcursus en rijvaardigheid trainen

Bedrijfsuitjes in het Waddengebied

Actieve groepsuitjes in Amsterdam

RIB varen in Scheveningen Antislipcursus en rijvaardigheid trainen Bedrijfsuitjes in het Waddengebied Actieve groepsuitjes in Amsterdam
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 8 januari 2013 - 114