1

Back in business - Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes Redactioneel door

archief oud artikel 27 augustus 2013 Toerisme Back in business! Werk aan de teamspirit en plan meteen een bedrijfsuitje nu iedereen terug is van zijn of haar vakantie.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Ook tips voor leuke kinderfeestjes vind je op DagjeWeg.NL.

Back in business

Een laatste collega vertrekt nog naar de zon, maar de meeste zitten alweer achter hun bureau. Even de tijd nemen om alle vakantieverhalen uit te wisselen? Plan dan meteen een dagje uit met het personeel! Deze uitjes zijn perfect om te ontspannen en tegelijkertijd de teamspirit te versterken.

Hoe moedig zijn je collega's?

Adrenaline, adventure en water zijn de sleutelwoorden van Outdoor Westvoorne/Grevelingen. Dit sportieve bedrijf organiseert gave teambuildingactiviteiten, waarbij alle collega's aan de bak moeten! Samen een Flintstonemobiel bouwen of door een spinnenweb kruipen: het gaat alleen als je samenwerkt...

Teambuilding

Spanning op het eiland

Op een eilandje in de Alblasserwaard organiseert Recreatiecentrum Vinkenwaard spannende groepsspellen. Directeuren klauteren hier zo over een tijgernet heen en collega's dagen elkaar uit in de treasure hunt. Wie weet de meeste opdrachten te volbrengen en uiteindelijk de schat te vinden? Een goede samenwerking is noodzakelijk!

Spel

Wilde polsstoksprongen

Midden in het Groene Hart heeft Kameryck een bijzondere verrassing in petto! Collega's proberen hier het polsstokverspringen, oftewel het fierljeppen, onder de knie te krijgen. Na een deskundige instructie mag iedereen een sprong wagen. Wie de teamplayers zijn en de waaghalzen wordt al snel duidelijk! Een leuke activiteit om te doen en om naar te kijken.

Kameryck

Brandweeroefening op de Veluwe

De vlammen slaan om zich heen en het is aan alle collega's om de brand te blussen. Gelukkig staat er een volledig uitgerust brandweerwagen klaar met alle attributen! Kan het team snel het sein brandmeester geven? Plezier & Zo organiseert spannende activiteiten, eventueel gekoppeld aan een vergadering of een etentje.

Plezier & Zo

Ga met je collega's naar Ameland!

ArmyTours - avontuurlijke tochten in militaire jeeps

Verken historisch Amersfoort met een TukTuk

Rondleiding Hertog Jan Bierbrouwerij

Ga met je collega's naar Ameland! ArmyTours - avontuurlijke tochten in militaire jeeps Verken historisch Amersfoort met een TukTuk Rondleiding Hertog Jan Bierbrouwerij
 

Laatst gewijzigd: 2013-08-26 17:38:42 · Gepubliceerd: 27 augustus 2013 - 84