Zes vrijgezellenfeesten voor in de winter

Inspiratie voor de leukste vrijgezellenfeestjes |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Feestelijke groepsuitjes waar je het warm van krijgt

22 november 2016 Trends Landelijk Een vrijgezellenfeest regelen is leuk om te doen, maar ook een hele opgave. Denk je dat je in de koudere maanden minder leuke groepsuitjes hebt? Niks van waar, ook binnenshuis maak je van een winters vrijgezellenfeest een party. De leukste activiteiten op een rijtje!

Foto 1. Foto: Vuurspetters

Alleen voor stoere vrijgezellen

VURIG - Een verrassend uitje, echt een activiteit om het warm van te krijgen: Vuurspetters! Duik samen de smidse in en smeed een mooi kunstwerk met z'n allen. Daar moet je wel een beetje stoer voor zijn, maar dan heb je ook echt een originele dag. De gediplomeerde smid Annelied van Dijk leert je de kneepjes van dit spetterende vak en aan het eind van de workshop neem je een stoer eigengemaakt souvenir mee naar huis.

Speel RoomEscape in een oude munitieloods

STALEN ZENUWEN - Heeft de bride of groom to be stalen zenuwen? Test het bij RoomEscape Amsterdam. Speel met je groep dit populaire spel, waarbij je met maximaal zeven personen word gedropt in een afgesloten kamer. Binnen een uur moet je proberen buiten te komen, aan de hand van hints en raadsels. Metaforen met het huwelijk zijn snel gemaakt... Probeer goed samen te werken en ontdek ongedachte eigenschappen, intelligentie of leiderschap van vrienden of vriendinnen. Bekijk een overzicht van alle escaperooms.

Blokarten bij Natural High

OP HET STRAND - Jawel, er is geen enkele reden om het strand in koudere seizoenen te mijden. Is de vrijgezel in kwestie een sportief type dat graag een uitdaging aangaat? Neem hem of haar mee naar Beach Club Natural High. Scheur met grote snelheid over het strand! De winter is een perfect seizoen voor een tocht met de blokart over het strand: je hebt alle ruimte en leert het strand op een heel andere manier kennen dan in de zomer!

Gezellig binnen knutselen

SAMEN CREATIEF - Niets is knusser dan lekker binnen zitten als het buiten lelijk weer is. Is de vrijgezel creatief? Kies dan voor een creatieve workshop bij Happy You en maak samen de mooiste creaties. Wat denk je bijvoorbeeld van een workshop Steigerhout of Schilderen? Helemaal hip! Combineer je knutselmiddag met een lunch of high tea en je bent klaar.

De leukste feesten voor elk type vrijgezel, alle ideeën op een rijtje!

Even iets helemaal anders

HILARISCH - Zin om even wat anders te doen? Kies voor één van de activiteiten van Silverstone Partycenter en laat je gaan tijdens een potje Bungee Voetbal! Of wat dacht je van het Gladiatorenspektakel? Sla je tegenstanders met stootkussen van een evenwichtsbalk. Naast al deze hilarische groepsactiviteiten kun je hier ook terecht voor een 'gewoon' spannend potje lasergamen en een rondje karten.

Mannen tegen de vrouwen

BRIDE VS GROOM - TB Events heeft een enorm groot aanbod aan groepsuitjes. Hier vind je gegarandeerd een leuke activiteit of een dinnerspel voor de aanstaande bruid of bruidegom. Speciaal voor vrijgezellenfeestjes is er het stadsspel Bride vs Groom! Gegarandeerd geen doorsnee activiteiten. Bruid én bruidegom kunnen samen met hun vrienden langskomen voor een gezellige strijd. De gekste opdrachten moeten worden uitgevoerd, zoals een vrouw zoeken met rode schoenen, een tattoo ontwerpen of een verkleedpartij á al Sex in the City. Alles wordt vastgelegd op foto en video!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Vind een leuk vrijgezellenfeest voor elk seizoen!
Foto 2. Wie zegt dat je niet kunt blokarten in de winter? Foto: Natural High
Foto 3. Karten doet het altijd goed op een vrijgezellenfeest. Foto: Silverstone Indoorkarting, Lasergames & Partycenter

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-12-05 12:15:45 · Gepubliceerd: 2015-01-09 15:40:55 - 3598