Ontdek teambuilding uitjes in Zuid-Holland

Klimmen, racen op een wc-pot of ontsnappen uit de gevangenis

Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Wie van je collega's, vrienden of familieleden is het snelst in een scootmobiel? Foto: De Tuinderij

9 november 2023 bijgewerkt: 16 november 2023 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Op zoek naar een leuk dagje uit met collega's, teamgenoten of de hele familie? Dan zijn er genoeg activiteiten om uit te kiezen. Klimmen, een spannende escape room spelen of liever een scootmobiel- of wc-pot-race? Check ook eens deze 3 toffe teambuildingsuitjes in Zuid-Holland.

De Tuinderij: activiteiten in een kas

Schijnt de zon of is het een druilerige dag? Bij De Tuinderij maakt het niets uit. Samen met je collega's, vrienden of familieleden doe je allerlei toffe teambuilding activiteiten, waarvan je er sommige nergens anders in Nederland vindt. In een gigantisch kassencomplex in De Lier, onder de rook van Delft, speel je onder andere levend tafelvoetbal, voetsnooker en neem je het tegen elkaar op tijdens een potje sumoworstelen. En wat dacht je van een scootmobiel-race waarbij je onderweg allerlei obstakels moet ontwijken. Plankgas door de kas. Ook cool: een wedstrijdje wc-pot-racen. Lachen, gieren, brullen! Een feestje bij De Tuinderij zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten. Liever de frisse buitenlucht opzoeken? Verken dan de omgeving op een e-puch, een Solex of in een Kever. Combineer je dagje teambuilding met een hapje en een drankje in "grootmoeders huiskamer".

Foto 2. Een potje wc-pot-racen met obstakels? Het kan bij De Tuinderij. Foto: De Tuinderij

Fun Village: ontsnappen en bijlwerpen

Voor een tof groepsuitje waarbij de adrenaline door je lijf giert, kun je ook terecht bij Fun Village Rotterdam. Heb je bijvoorbeeld wel eens met een bijl gegooid? De naam van de eerste activiteit, Real Axe Throwing, zegt het al. Je gooit een échte bijl richting een houten bord. Wie gooit de bijl precies in het midden? Die wint! In de real life game Prison Island is samenwerking essentieel. In teams van 3 tot 5 personen ga je op pad in een reusachtig cellencomplex met maar liefst 24 verschillende cellen. In iedere cel vind je een andere opdracht waarmee je punten verdient. In de ene cel gaat het om snelheid, in de volgende juist om inzicht. Scoor genoeg punten en ontsnap! De Black Box Escape Room is een escape room, speciaal ontworpen voor grote groepen (tot en met 24 personen). Het is daarmee de enige in Nederland voor waar je met zoveel deelnemers tegelijk kunt spelen.

Kun je niet kiezen? Ga dan voor één van de combideals. Na afloop van je activiteit is er natuurlijk ook een hapje en een drankje verkrijgbaar!

Foto 3. Mik met een bijl in de roos tijdens een potje Real Axe Throwing! Foto: Fun Village

Adventure City Rotterdam: samen klimmen

Stijg samen tot grote hoogte bij Adventure City Rotterdam! Dit gave klimpark heeft zowel indoor als outdoor uitdagende parcoursen voor iedereen. Klim je naar de top, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt op de beroemde skyline van Rotterdam, of blijf je liever iets lager bij de grond? Terwijl je van A naar B klimt, trotseer je obstakels en zoef je over ziplines naar het volgende platform. Help elkaar verder en overwin ondertussen je eigen angsten. Als dat geen teambuilding is... Naast tof als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is een dagje Adventure City ook gaaf als familiedag. Er zijn namelijk al parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar oud (het puppy parcours). Een dagje Adventure City is ook leuk voor mensen met hoogtevrees. Boek een bijzondere workshop, zoals djembé spelen of een cocktail workshop. Ontdek de verschillende arrangementen voor een onvergetelijk dagje weg in Rotterdam.

Foto 4. Overwin je angsten en help elkaar naar de overkant. Foto: Adventure City Rotterdam

Laatst gewijzigd: 2023-11-16 17:53:19 · Gepubliceerd: 9 november 2023 - 2696

Dit past bij 'Ontdek teambuilding uitjes in Zuid-Holland'