Speel als een prins of prinses in een sprookjesachtig paleis

Prinsen- en Prinsessendagen op Paleis Het Loo |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Koninklijke verkleedpartij op Paleis Het Loo

27 juli 2015 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Kom verkleed naar Paleis Het Loo tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen! Ontmoet de beeldschone Prinses Sisi en ga met haar op de foto. Je kunt hier testen of je zelf een echte prinses bent en er zijn leuke voorstellingen.

Foto 1. Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo. Foto: Paleis Het Loo, Rob Voss

Knutselen met een kroon

Tijdens de Prinsen- en Prinsessendag op dinsdag 28 juli is er van alles te doen voor kinderen op Paleis Het Loo. Honderden prachtig verklede kinderen bevolken het paleis en de paleistuinen. Ook als het slecht weer is kun je hier genieten van een sprookjesachtige dag! Versier bijvoorbeeld je eigen kroon met edelstenen of luister naar mooie verhalen van de Zingende Zeemeerminnen. Er is elk half uur een poppentheatervoorstelling over de Draak van Draeckestein.

Bekijk en lees de reportage Sisi: het sprookje voorbij.

Op de foto met Sisi

Op dit moment is de tentoonstelling Sisi, sprookje & werkelijkheid te zien in het paleis. Ze loopt zelf ook in levende lijve rond en je kunt met haar op de foto. De prinses vertelt zelf mooie sprookjesverhalen. Het is leuk als je zelf ook verkleed komt deze dag!

High tea met ranja

Bijkomen kan in de tuinen, bij de Koninklijke High Tea. Versier je eigen cake en tap een drankje uit de ranjafontein. Lekker spelen kan in het Speelpaleis op het Stallenplein: blaas regenboogbellen, ga stoepkrijten, maak een ritje in een koets of volg de kinderaudiotour door het paleis. Een koninklijk dagje uit voor alle prinsjes en prinsesjes!

Praktische informatie

De Prinsen- en Prinsessendagen vinden plaats op dinsdag 28 juli, dinsdag 4 augustus en dinsdag 11 augustus 2015 op Paleis Het Loo. Het Paleis is te bezoeken van 10:00 uur tot 17:00 uur. Voor kinderen geldt een toeslag van 1,50 euro. Aanmelden is niet nodig.
Foto 2. Paleis Het Loo wordt overspoeld door prinsesjes (en prinsjes!) Foto: Paleis Het Loo, M. Mulder
Foto 3. Ontmoet de beeldschone prinses Sisi en bekijk de tentoonstelling over haar leven. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2015-08-04 15:51:21 · Gepubliceerd: 2015-07-27 13:22:05 - 1227