1

Speur hier naar paaseieren tijdens Pasen

Wie scharrelt de meeste paaseieren bij elkaar?

Dagje uit met Pasen 2017 Nieuws door
Foto 1. Vier Pasen met een tropisch tintje bij de Orchideeën Hoeve! Foto: De Orchideeën Hoeve.

archief oud artikel 12 april 2017 Toerisme Landelijk Kom tijdens Pasen op bijzondere locaties paaseieren zoeken. Tussen de bloemenzee, bij een paleis of tussen keizerlijk groen. De paashaas heeft duizenden eieren verstopt, maar is niet ontzettend nauwkeurig geweest. Er liggen namelijk ook gouden eieren tussen. Wie die vindt, krijgt een leuke prijs.

Zwevende paaseieren in de bloementuin

LUTTELGEEST - Vier vanaf Goede Vrijdag 14 april tot en met Tweede Paasdag 17 april een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve. Beleef in de Orchideeën Hoeve een spannende Jungleshow in het nieuwe Jungletheater, ontmoet de paashaas, speur tussen duizenden vlinders en zwevende bloemen naar paaseieren en voer samen de grappige papegaaitjes. Een Pasen met een tropisch tintje!

De nieuwe eieren van de keizer

DOORN - Kom op Eerste en Tweede Paasdag keizerlijke paaseieren zoeken in Huis Doorn. Beide paasdagen is Huis Doorn gewoon geopend en op die dagen is er vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur voor kinderen een paasspeurtocht beschikbaar. Speur naar chocolade tussen het statige interieur van Wilhelm II, of tussen het keizerlijk groen in de Engelse tuinen.

Koninklijke eieren van goud

BAARN - Klaar voor de start? Af! Op Eerste en Tweede Paasdag is er een Paasfestijn in de tuin van Paleis Soestdijk. Hier liggen duizenden eieren te wachten op enthousiaste kinderen. Er zitten ook koninklijke eieren tussen van goud, want de paashaas heeft een foutje gemaakt bij het verstoppen. Wie de gouden eieren vindt, krijgt een leuke beloning. Tijdens het Paasfestijn kunnen kids ook knutselen, zich laten schminken en genieten van een speciaal kinderoptreden.

Behalve paaseieren zoeken is er met Pasen nog veel meer te doen!
Foto 2. Klaar voor de start? Af! Speur naar paaseieren in de tuin van Paleis Soestdijk. Foto: Paleis Soestdijk.

Laatst gewijzigd: 2017-04-12 23:41:39 · Gepubliceerd: 12 april 2017 - 3088