1

Op schoolreisavontuur bij de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark: leerzaam en vooral heel leuk

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Ga met de hele klas een dagje uit naar Ouwehands Dierenpark. Foto: Ouwehands Dierenpark.

archief oud artikel 13 november 2017 Rhenen, Utrecht Waarom op een gewoon schoolreisje gaan als je ook samen op een groots schoolreisavontuur kunt? Beleef een avontuurlijke schoolreis in Ouwehands Dierenpark en ontmoet de reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya! Tip: reserveer vââr 1 april 2018 je schoolreis en betaal € 9,95 per persoon in plaats van € 10,95 per persoon. Je krijgt er gratis een Pandabandje ter waarde van € 1,99 bij. Helemaal super: de geboekte schoolreis kan in heel 2018 plaatsvinden.

Uniek: schoolreisje met panda's

Nergens anders in Nederland kun je reuzenpanda's ontmoeten. Dat maakt een schoolreis naar Ouwehands Dierenpark nâg specialer. Bewonder reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen in het mystieke Pandasia. Pandasia voelt als een wereldreis op zich: het is helemaal in traditioneel Chinese stijl gebouwd en er wonen nog veel meer interessante Aziatische dieren, zoals de kleine panda, de koeskoes en het spookdiertje.

Ontmoet tientallen dieren

Sta oog in oog met ijsberen, wandel door de jungle terwijl de orang-oetans boven je hoofd heen en weer slingeren en bespioneer beren in hun natuurlijke habitat in Expeditie Berenbos. En zo zijn er nog veel meer avonturen te beleven in Ouwehands Dierenpark. Ga bijvoorbeeld op Gorilla Adventure en bewonder de indrukwekkende mensapen op hoogtes van wel tien meter, of slinger in de overdekte speeljungle RavotAapia zelf als een aap van speeltoestel naar speeltoestel.

Spannende rondleidingen

Leuk voor een schoolreisje is de avontuurlijke Doetocht. Tijdens deze tocht door het park leren kinderen op een speelse manier van alles over de dieren die ze tegenkomen. De Doetocht brengt kinderen naar verschillende medewerkers in het park die klaar staan met bijzondere items: een grote collectie schedels, dierenhuiden of andere leerzame bezienswaardigheden. Je kunt er ook voor kiezen om onder begeleiding van een professionele gids het park te ontdekken. In educatieve rondleidingen kom je allerlei leuke weetjes over het park en alle dieren te weten.

Meer informatie of reserveren?

Ga naar de website van Ouwehands Dierenpark, neem contact op via het telefoonnummer +31 (0)317 650 200 of stuur een mail naar Ouwehands Dierenpark.
Foto 2. Op avontuur in Gorilla Adventure. Foto: Ouwehands Dierenpark.
Foto 3. Ontmoet bijzondere dieren in Rhenen. Foto: Ouwehands Dierenpark.

Laatst gewijzigd: 2018-12-13 16:00:33 · Gepubliceerd: 13 november 2017 - 108