Romantiek voor twee (en ook nog fijn voor de portemonnee)

Romantische activiteiten | Nieuws door

Romantisch en betaalbaar: de perfecte date

16 september 2018 Toerisme Landelijk Geen idee wat te doen op een romantisch dagje uit? Gelukkig is Cupido de beroerdste niet: er zijn genoeg originele dates te verzinnen voor lekkere prijzen. Ga samen op een citytrip en diner in één, zwijmel weg bij een prachtig uitzicht over de stad of verken samen een natuurgebied. Bekijk hieronder romantische aanbiedingen van DagjeWeg.NL Tickets!

Foto 1. Varen, flirten en pannenkoeken eten op Pannenkoekenboot Nijmegen. Foto: Pannenkoekenboot Nijmegen.

Samen naar de bioscoop

DEN HAAG - Een filmpje pakken is een klassieker, maar grootbeeldfilmtheater Omniversum doet daar absoluut een schepje bovenop. Hier word je echt de film ingezogen door het gigantische, ronde bioscoopscherm. Reis samen naar Afrika, de ruimte of verken de onderwaterwereld. Er zijn een hoop prachtige films te zien! Bestel tickets voor Omniversum.

Samen lichamen bekijken

AMSTERDAM - Misschien niet de eerste plek die in je gedachten opkomt voor een date, maar wel een originele. Duik samen in de wonderen van ons geluk en onze gezondheid en ga naar BODY WORLDS: The Happiness Project. Onwijs interessant en bij alles wat je ziet komt er wel een verhaal naar boven; dus saai wordt jullie rendez-vous sowieso niet.

Samen de hoogte in

ROTTERDAM - Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je ook € 5,- korting per persoon op de Euromast, plus een gratis gebakje en een kopje koffie. Dus eerst in het restaurant beneden kletsen en smullen en daarna samen de klim maken en de Rotterdamse skyline bewonderen. Bij ondergaande zon wang aan wang selfies maken met een gouden stad op de achtergrond... Romantisch!

Samen de heide op

OTTERLO - Verken samen hand in hand een van de mooiste stukjes natuur in Nederland! De Veluwe barst van de dramatische romantiek. Fiets over heidevelden, wandel door het bos en las onderweg een pauze in om samen een kopje koffie te drinken. Bestel tickets voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en krijg een gratis consumptie in de Theekoepel.

Samen historisch genieten

DELFT - Delft is sowieso een stad vol historie en romantiek, maar op sommige plekken komt die romantische geschiedenis extra tot leven. Bezoek de Royal Delft Experience met € 3,- korting en verken samen de Koninklijke Schatkamer en de Eetkamer van Vermeer. Ontdek alles over het Delfts Blauw van vroeger en kijk mee met ambachtslieden van nu. Natuurlijk kies je in de souvenirshop een romantisch aandenken aan jullie oer-Hollandse date.

Samen varen en eten

NIJMEGEN - Onbeperkt genieten van een pannenkoekenbuffet terwijl je over de Waal vaart. Ondertussen klets je gezellig, geniet je van het uitzicht en vaar je langs prachtige plekken in Nijmegen. Iedere tweede zaterdagavond van de maand vertrekt de extra romantische Pancake Cruise. Twee uren 's avonds tussen de fonkelende stadslichten varen en pannenkoeken eten, met als toetje een uitgebreid ijsbuffet. Bestel tickets voor Pannenkoekenboot Nijmegen.

Wat te doen tijdens een romantisch dagje weg?

Foto 2. Bewonder samen het prachtige uitzicht vanaf de Euromast. Foto: Euromast Rotterdam.
Foto 3. Delfts Blauw, ik hou van jou! Delft is een romantische stad om samen te bezoeken. Foto: Royal Delft Experience.
Foto 4. Verken samen een van de mooiste stukjes natuur in Nederland. Foto: Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
Laatst gewijzigd: 2019-01-29 10:15:27 · Gepubliceerd: 2018-02-06 16:06:50 - 4612