Romantiek voor twee (en ook nog fijn voor de portemonnee)

Romantische activiteiten | Nieuws door

Romantisch en betaalbaar: de perfecte date

16 september 2018 Toerisme Landelijk Geen idee wat te doen op een romantisch dagje uit? Gelukkig is Cupido de beroerdste niet: er zijn genoeg originele dates te verzinnen voor lekkere prijzen. Ga samen op een citytrip en diner in één, zwijmel weg bij een prachtig uitzicht over de stad of verken samen een natuurgebied. Bekijk hieronder romantische aanbiedingen van DagjeWeg.NL Tickets!

Foto 1. Varen, flirten en pannenkoeken eten op Pannenkoekenboot Nijmegen. Foto: Pannenkoekenboot Nijmegen.

Samen op tijdreis

ARNHEM - Wat vonden we vroeger lekker? Grote kans dat we de snacks van vroeger nu walgelijk vinden. Proef, test en oordeel zelf in het Nederlands Openluchtmuseum, waar je samen door het verleden reist. Bezoek oude boerderijen, beleef de hoogte- en dieptepunten van onze geschiedenis in de Canon en neem de nostalgische tram door het park. Proef een vers biertje in de brouwerij, aai kalfjes en varkens in de stallen. Hier ben je met z'n tweeën zo een hele dag zoet!

Samen varen en eten

NIJMEGEN - Onbeperkt genieten van een pannenkoekenbuffet terwijl je over de Waal vaart. Ondertussen klets je gezellig, geniet je van het uitzicht en vaar je langs prachtige plekken in Nijmegen. Iedere tweede zaterdagavond van de maand vertrekt de extra romantische Pancake Cruise. Twee uren 's avonds tussen de fonkelende stadslichten varen en pannenkoeken eten, met als toetje een uitgebreid ijsbuffet. Bestel tickets voor Pannenkoekenboot Nijmegen.

Samen de hoogte in

ROTTERDAM - Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je ook € 5,- korting per persoon op de Euromast, plus een gratis gebakje en een kopje koffie. Dus eerst in het restaurant beneden kletsen en smullen en daarna samen de klim maken en de Rotterdamse skyline bewonderen. Bij ondergaande zon wang aan wang selfies maken met een gouden stad op de achtergrond... Romantisch! Let op: niet geldig tijdens feestdagen en schoolvakanties.

Samen de heide op

OTTERLO - Verken samen hand in hand een van de mooiste stukjes natuur in Nederland! De Veluwe barst van de dramatische romantiek. Fiets over heidevelden, wandel door het bos en las onderweg een pauze in om samen een kopje koffie te drinken. Bestel tickets voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en krijg een gratis consumptie in de Theekoepel.

Samen historisch genieten

DELFT - Delft is sowieso een stad vol historie en romantiek, maar op sommige plekken komt die romantische geschiedenis extra tot leven. Bezoek de Royal Delft Experience en verken samen de Koninklijke Schatkamer en de Eetkamer van Vermeer. Ontdek alles over het Delfts Blauw van vroeger en kijk mee met ambachtslieden van nu. Natuurlijk kies je in de souvenirshop een romantisch aandenken aan jullie oer-Hollandse date. Boek tickets met € 1,- korting voor Royal Delft.

Wat te doen tijdens een romantisch dagje weg?

Foto 2. Bewonder samen het prachtige uitzicht vanaf de Euromast. Foto: Euromast Rotterdam.
Foto 3. Delfts Blauw, ik hou van jou! Delft is een romantische stad om samen te bezoeken. Foto: Royal Delft Experience.
Foto 4. Verken samen een van de mooiste stukjes natuur in Nederland. Foto: Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 13:59:23 · Gepubliceerd: 2018-02-06 16:06:50 - 6188