Regen? Daar heb je geen last van bij deze indoor bedrijfsuitjes

Het weer gooit geen roet in het eten bij deze indoor bedrijfsuitjes

Alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL   Nieuws door
Foto 1. Houd je lasergun in de aanslag in de Laserloods. Foto: Laserloods.

11 maart 2018 Toerisme Landelijk Het Hollandse weer werkt niet altijd mee bij de planning van een bedrijfsuitje. Heb je eindelijk een datum gevonden waarop iedereen kan, komt de regen met bakken uit de lucht of is het ijzig koud. Neem het zekere voor het onzekere en boek een indoor teamuitje. Dat kan bijna niet mislukken!

Met z'n allen lasergamen

Stap met z'n allen in de auto voor een portie competitie. In de oude Honigfabriek in Nijmegen ga je de strijd met je collega's aan tijdens een potje lasergamen. Verkeerd rijden kan bijna niet, want de voormalige fabriek zie je al van ver. Duik weg voor je collega's achter de vele obstakels of speel in teams en laat zien wie de baas is! Door de fabriek is een doolhof gemaakt waar genoeg plekjes zijn waar je met je lasergun in de aanslag kunt schuilen. Sluit uiteraard wel weer gebroederlijk af met een grill of barbecue, geheel verzorgd door Laserloods.

Koud maar droog

Ook leuk is een bezoekje aan de Xtracold Icebar Amsterdam. Lekker warm is het hier niet, maar gelukkig krijg je een warme jas en handschoenen te leen. In de bar van Xtracold is alles gemaakt van ijs: de muren, de bar, de kunst aan de muur en zelfs de bankjes waarop je zit. Drankjes uit glazen van ijs, in een ruimte waar het -10 graden Celsius is, dat is nog eens een vrimibo! Een bezoekje aan de IceBar is uit te breiden met The 4D Xperience: een tien minuten durende 3D-film die door speciale elementen een vierde dimensie krijgt. Voor en na de film zorgt ledverlichting voor een sfeervolle licht- en geluidshow.

Speciaal voor chocoholics

Een chocoladeworkshop van Choco Loca begint in de stad Den Bosch, waar Tante Annie, Loca Lola of Don Bonbon je ophalen en onderweg de gekste verhalen over de stad vertellen. Daarna ga je lekker naar binnen en vervolgt de dag boven een dampende pan chocolade. Er zijn heel wat workshops waaruit je kunt kiezen, van het maken van je eigen Bossche bol tot schilderen met chocolade. Uiteraard mag je je vingers aflikken bij het werk, of af en toe iets lekkers laten verdwijnen in de mond. Zeer geschikt voor vrouwenteams en andere chocoholics dus!

Je eigen bedrijfsjournaal

Hilarisch en uniek: een bedrijfsjournaal opnemen bij TVworkshop. Alleen het script schrijven met z'n allen is al hartstikke grappig. Of maak samen een lipdub of een clip bij een zelfgekozen nummer. Na de workshop kun je het resultaat downloaden of op dvd meenemen, zodat je er later ook nog eens van kunt genieten. En je hebt meteen materiaal voor een bruiloftsstukje als iemand op kantoor trouwt. Extra handig: een workshop volgen kan op een heleboel locaties door het hele land.

Ook leuk om te lezen

Op zoek naar een ander bedrijfsuitje? Neem een kijkje bij alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL!
Foto 2. Lekker kliederen met chocolade. Foto: Choco Loca.

Laatst gewijzigd: 2022-01-03 14:50:10 · Gepubliceerd: 11 maart 2018 - 3348