Top 10 populairste uitjes van juli 2018

Dagje uit in de zomervakantie |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Welke uitstapjes scoorden het best in juli?

1 augustus 2018 Toerisme Landelijk Zomervakantie, hittegolf: er was een hoop gaande in juli. Bezoekers van DagjeWeg.NL deden volop inspiratie op. Dit waren de 10 populairste uitstapjes in juli. Voor deze leuke dagjes weg komt Nederland graag z'n bed uit in de vakantie!

Foto 1. Welke uitstapjes waren het populairst in juli 2018? Foto: Drouwenerzand.

  1. RONDVAART DEN BOSCH - Het populairste uitje van juli 2018 is een historische vaartocht door de grachten van Den Bosch. Verken de prachtige Brabantse stad vanaf het verkoelende water. Leuk: elke rondvaart zit vol mooie verhalen van de schipper en is uniek!

  2. JULIANATOREN - Leuk voor gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar: doe een dagje Julianatoren in Apeldoorn! Met zestig leuke attracties een heerlijk dagje. Het is hier elke dag showtime! Er zijn dagelijks theatervoorstellingen met in de hoofdrollen mascottes Jul en Julia.

  3. ATTRACTIEPARK DROUWENERZAND - Nog zo'n leuk attractiepark voor kinderen: Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen. Hier heb je van alles, van ponyrijden tot enge achtbanen. Helemaal handig: voorbij de toegangspoorten is al het eten en drinken helemaal gratis. En niet alleen snacks, maar ook gewoon gezonde opties zoals fruit.

  4. HET NATIONALE PARK DE HOGE VELUWE - Heerlijk de natuur in met deze zomerse temperaturen. Het Nationale Park De Hoge Veluwe was erg in trek. Een dagje fietsen en wandelen in de groenste schatkamer van Nederland. Neem ook een kijkje in Jachthuis Sint Hubertus. Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je een gratis consumptie in de Theekoepel.

  5. ATTRACTIEPARK IRRLAND - Vlak over de grens vind je Attractiepark Irrland. In dit Duitse belevingspark heerst een lekker vakantiegevoel, in de stijl van het boerenleven op het platteland. Hier kunnen kinderen non-stop spelen, want het park is groot en kent veel binnen- en buitenspeelplekken.

  6. DUINOORD - Binnen spelen, buiten spelen, lekker klimmen en onbeperkt eten bij Duinoord in Helvoirt. Het is een all-inclusive speelparadijs - en niet alleen voor kinderen. Trotseer het klimbos, bounce op de trampolines, speel samen volleybal of voetbal. Als volwassene raak je hier ook niet uitgespeeld.

  7. LINNAEUSHOF - De allergrootste speeltuin van heel Europa vind je gewoon in Heemstede: Linnaeushof. Waterfietsen, kabelbanen, glijbanen, een monorail, een springkussen en nog veel meer. Er is ook veel waterpret voor op warme dagen. Leuk: test wie de snelste is op de hindernisbaan.

  8. BOOTTOCHT KINDERDIJK - Een dagje oer-Hollands uitwaaien als toerist in eigen land met een boottocht van Rotterdam naar Kinderdijk. Je vaart de drukke stad uit en voor je het weet ben je omgeven door een rustgevend landschap en de beroemde molens van Kinderdijk. Onderweg geniet je binnen of buiten op het dek van het betoverende uitzicht.

  9. PLASWIJCKPARK - Een hit voor alle leeftijden en extra fijn bij lekker weer. Een dagje wandelen, dieren kijken en spelen in het Rotterdamse Plaswijckpark. Het park bestaat uit drie delen. Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck. Er is hier onwijs veel te zien en te doen!

  10. DINOLAND - Spelen en dino's spotten in Dinoland in Zwolle! Kom spelen, klauteren, midgetgolfen en lasergamen tussen de dino's. Of word een dino-expert en ontdek allerlei interessante weetjes terwijl je dinoresten opgraaft of op een spannende speurtocht gaat.

Dagje uit met korting? Boek tickets met korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Leuke dagjes uit in de zomervakantie

Er is nog veel meer te doen deze zomervakantie! Hieronder nog meer tips voor een heerlijk dagje uit in de zomer.

Afkoelen tijdens warme zomerdagen

Foto 2. Met stip op nummer één: een rondvaart door Den Bosch en over de Binnendieze. Foto: Studio Van Elten ’s-Hertogenbosch.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-08-06 15:04:11 · Gepubliceerd: 1 augustus 2018 - 14446