1

Top 10 leukste uitjes voor in de meivakantie

Ga een dagje uit met korting deze meivakantie!

Dagje uit in de meivakantie Redactioneel door
Foto 1. Kom speuren en schatzoeken bij GeoFort deze meivakantie. Foto: GeoFort.

archief oud artikel 26 april 2019 Toerisme Landelijk Beleef in de meivakantie een gezellig dagje weg met het hele gezin. DagjeWeg.NL heeft tien leuke dagjes uit met korting voor je op een rij gezet. Veel plezier!

Ga op een wereldreis bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn

GARDEREN - Tijdens 't Veluws Zandsculpturenfestijn word je meegenomen op een wereldreis. Er zijn veel beroemde gebouwen te zien en wees niet verbaasd als je oog in oog staat met Kim Jong-Un of Angela Merkel. Koop je ticket snel bij DagjeWeg.NL Tickets en krijg je 10% korting!

Ontdek de bizarre dingen die we vroeger aten

ARNHEM - Dit jaar is het thema in het Nederlands Openluchtmuseum Gruwelijk Lekker. Ontdek de (soms best vreemde) dingen die de mensen vroeger normaal vonden om te eten. En smaken die de mensen vroeger erg vreemd vonden en wij nu heel normaal vinden. Kom naar het Nederlands Openluchtmuseum en krijg 25% korting op entree via DagjeWeg.NL Tickets.

Word een echte spion bij GeoFort

HERWIJNEN - Ben je een nieuwsgierig persoon? Dan is GeoFort zeker iets voor jou. Ontdek hoe je moet kaartlezen, navigeren en word een echte spion. Koop je ticket met 5% korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Bewonder Amsterdam vanaf de Pannenkoekenboot

AMSTERDAM - Lekker relaxed Amsterdam bekijken? Dan is de Pannenkoekenboot ideaal. Je vaart tijdens een boottocht van 75 minuten langs de pareltjes van Amsterdam. En het allerbeste: je mag onbeperkt pannenkoeken eten. Koop gemakkelijk je ticket bij DagjeWeg.NL Tickets.

Ontmoet je lievelingsdieren bij DierenPark Amersfoort

AMERSFOORT - Loop, klim en kom super dichtbij de dieren in DierenPark Amersfoort. Zie tijdens je bezoek aan de dierentuin alle 150 dieren. Super schattig, er is een baby chimpansee geboren in het dierenpark. Kom langs en koop je ticket met € 2,- korting bij DagjeWeg.NL Tickets.

Beleef het leven aan de Zuiderzee

ENKHUIZEN - Ga terug in de tijd en ontdek in het Zuiderzeemuseum hoe het leven aan de Zuiderzee eruitzag. Neem een kijkje in het huis van Grietje die samen met vier kinderen in een klein huisje aan de Zuiderzee leeft. Bekijk de tentoonstelling en ga mee op een speurtocht. Koop je ticket met 20% korting bij DagjeWeg.NL Tickets.

Ga op avontuur in Kinderpretpark Julianatoren

APELDOORN - Kom naar het leukste pretpark voor kinderen: Kinderpretpark Julianatoren. Het park telt maar liefst 60 attracties! Ontmoet Jul & Julia en alle anderen in het echt en kom naar de theatershow in het park. Koop je ticket met € 2,- korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Leer onze kunstgeschiedenis kennen bij Rijksmuseum

AMSTERDAM - Kom deze meivakantie samen met het hele gezin naar het Rijksmuseum. Ga samen met een familiegids op een reis door het Rijksmuseum speel, puzzel en krijg een gratis tekenles! Koop je ticket nu via DagjeWeg.NL Tickets en krijg een gratis familiegids.

Kom vogels spotten bij Vogelpark Avifauna

ALPHEN AAN DEN RIJN – Ontmoet de mooiste vogels ter wereld bij Vogelpark Avifauna. In het vogelpark zijn dagelijks vogelshows. Er zijn vogels uit verschillende klimaten te zien. Zo zijn er onder andere een tropische jungle en moeras nagemaakt. Kom snel langs en krijg tot € 3,- korting bij DagjeWeg.NL Tickets.

Ervaar de geschiedenis bij Archeon

ALPHEN AAN DEN RIJN - Reis door de eeuwen heen bij Archeon. Bezoek de Romeinen, jagers-verzamelaars en neem een kijkje in de middeleeuwen. Bekijk de unieke vondsten, ga zelf aan de slag als archeoloog en leer schrijven als een echte Romein. Koop je ticket met 25% korting bij DagjeWeg.NL Tickets.

Foto 2. Reis met de Familiegids samen door de Gouden Eeuw in het Rijksmuseum. Foto: Rijksmuseum.

Laatst gewijzigd: 2019-04-26 15:32:11 · Gepubliceerd: 26 april 2019 - 2042

Activiteiten Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Nu te bezoeken

Tentoonstelling Waterwijs | Zuiderzeemuseum


Bezoek de tentoonstelling Waterwijs bij het Zuiderzeemuseum en ontdek meer over het watergebruik van toen en nu!

Binnen enkele weken te bezoeken

Tussen Kunst & Kidz


Op 4, 5 en 6 mei organiseert het Zuiderzeemuseum Tussen Kunst en Kidz voor kinderen en hun families in het buitenmuseum.

Redders op zee


De huidige Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) bestaat 200 jaar! Ter ere van dit jubileum is er in het Zuiderzeemuseum een tentoonstelling te zien over de geschiedenis en gezichten...

Activiteiten Museumpark Archeon

Vanaf volgende week te bezoeken

De Romeinen komen!


Tijdens het Romeins weekend vinden op Archeon diverse activiteiten plaats met een speciaal kampement waar het dagelijkse leven van de Romeinen te bewonderen is.

Binnen enkele weken te bezoeken

Zondagsbrunch


Op meerdere zondagen per jaar kun je bij Archeon genieten van een heerlijke zondagsbrunch met de hele familie.

Moederdagbrunch


Wil jij je moeder eens lekker verwennen! Dan regelt Archeon een heerlijke Moederdagbrunch voor jullie. Alle moeders worden deze dag extra in het zonnetje gezet en ontvangen een Moederdag goodiebag.

17e eeuws weekend


Komen jullie van 18 tot en met 20 mei naar het 17e eeuws weekend? Het wordt een weekend om niet te vergeten!