Top 10 dagjes uit in Noord-Brabant 2020

Eropuit in Noord-Brabant |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

De populairste dagjes uit in Noord-Brabant op DagjeWeg.NL

31 december 2020 Trends 2020 werd het jaar waarin we ons eigen land weer (her)ontdekten. We bezochten andere provincies, leuke stadjes en dorpjes, musea en nog veel meer. Dit waren de 10 populairste uitstapjes van 2020 in Noord-Brabant!

Foto 1. 2020 werd het jaar waarin we Nederland (her)ontdekten. En veel mensen deden dit met een speurtocht van Autospeurtocht.nl, het meest populaire uitstapje in Noord-Brabant. Foto: Autospeurtocht.nl

Met stip aan de leiding in Noord-Brabant: Autospeurtocht.nl. De basis van dit uitstapje ligt in Noord-Brabant, maar hun autospeurtochten kun je in het hele land doen. Dat blijken veel mensen een leuke manier te vinden om hun eigen buurt of een ander stukje Nederland te verkennen. De nummers 2 en 3 ontlopen elkaar nauwelijks: BillyBird Park Hemelrijk en Doloris' Meta Maze. BillyBird Park Hemelrijk op 2 is een uitje voor het hele gezin, met strandbad, speeltuinen en een survivalgebied. Doloris' Meta Maze is een groot surrealistisch doolhof, waar je om elke hoek in een andere wereld belandt.

Bekijk de complete Top 10 van Zuid-Holland. Misschien denk je meteen: dat wil ik doen in 2021!

De Top 10 van Noord-Brabant in 2020

 1. Autospeurtocht.nl

  Ontdek de mooiste plekjes van heel Nederland op een (ont)spannende manier: doe met je eigen auto een speurtocht door het prachtige landschap. Volg de route en kraak de geheime code! Er zijn speurtochten door heel Nederland.

 2. BillyBird Park Hemelrijk

  Mooi weer of niet, bij BillyBird Park Hemelrijk is een dagje uit altijd geslaagd. Een groot strandbad, twee speeltuinen en een survivalgebied behoren tot de binnen- en buitenattracties van het pretpark.

 3. Doloris' Meta Maze & Rooftop

  Vind je weg door het enorme kunstdoolhof van Doloris. Hier waan je je in een hele andere, surrealistische wereld. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze gangetjes en wandel een schilderij binnen. Uniek in de wereld!

 4. Vaartocht op de Binnendieze

  Maak een rondvaart op de betoverende Binnendieze en ontdek de mooiste plekjes van Den Bosch. Vaar onder gebouwen door en passeer de smalle Kruisbroedershekel. Pas op dat je je hoofd niet stoot!

 5. Tropische vlindertuin Klein Costa Rica

  Beleef de tropen in Brabant! Bezoek de overdekte tropische vlindertuin Klein Costa Rica en bewonder exotische vlinders, vogels en reptielen. Wie durft op de hangtouwbrug tussen de tropische boomtoppen te lopen? Een avontuurlijk en exotisch dagje uit!

 6. Enversed Entertainment

  Het grootste virtual reality center van Europa ligt gewoon in Nederland, in Eindhoven welteverstaan! Ga op ontdekkingsreis door een compleet nieuwe wereld, alleen of samen met je vrienden, familie of collega's.

 7. Oorlogsmuseum Overloon

  Meer dan honderd vliegtuigen en voertuigen, vele verhalen en voorwerpen herinneren in Oorlogsmuseum Overloon aan de gestreden strijd. Sta op 20.000 m2 stil bij de Tweede Wereldoorlog, de bevrijding en het leven tijdens de oorlog.

 8. Kids Wonderland

  In de indoor en outdoor speeltuinen van Kids Wonderland raken kinderen niet uitgespeeld! Beleef hier avontuur na avontuur als piraat of prinses op de Bubbelbaan en het Vinderslot. Wauw: in het donker wordt het park feeëriek verlicht.

 9. Buggy Fun

  Trek eropuit in het Brabantse land met de buggy's van Buggy Fun! Rijden door bos en veld, met de neus in de wind, en als je geluk hebt onder een stralende zon.

 10. GlowGolf Eindhoven

  Dwars door films en spannende decors rollen de golfballen naar de hole. Tenminste, als jij ze een goede slag geeft! Speel een potje glowgolf in 3D in Eindhoven.

Meer dagjes uit

Foto 2. Zomers plezier in BillyBird Park Hemelrijk. Hier is van alles te doen voor het hele gezin, zowel binnen als buiten. BillyBird Hemelrijk
Foto 3. Sta je opeens onderin een waterput... Dat kan alleen in het absurdistische doolhof van Doloris' Meta Maze. Foto: Doloris Meta Maze © WillekeMachiels/Karmanoia

Laatst gewijzigd: 2021-05-17 13:50:01 · Gepubliceerd: 2020-12-18 10:25:57 - 4073