Ga op militaire missie tijdens een potje airsoft

Een toffe groepsactiviteit vol adrenaline!

Dit zijn de leukste groepsuitjes Redactioneel door
Foto 1. Airsoft: een levensechte simulatie van een militaire missie! Foto: Paintballworld © Sam Stuivenberg

28 november 2021 bijgewerkt: 21 januari 2022 Sport Landelijk Go, go, go! Tijdens een potje airsoft ga je vol adrenaline het speelveld in om het in een levensechte militaire simulatie als echte soldaten op te nemen tegen het vijandelijke team. Niet met verf, zoals bij paintball, maar met balletjes (bb's) en met realistische replica's van echte wapens. DagjeWeg.NL zet een aantal bijzondere speellocaties voor je op een rijtje.

Airsoft in TV Studio Aalsmeer

AALSMEER, NOORD-HOLLAND - Airsoften in een tv-studio, klinkt dat niet tof? Het kan in TV Studio Aalsmeer! Verspreid over drie verdiepingen word je onderdeel van een spannende militaire missie. In camouflagepakken en met wapens die niet te onderscheiden zijn van echte, trekken jullie ten strijde. Je speelt altijd alleen met je eigen groep, wel zo leuk! En wie denkt dat airsoft alleen leuk is voor volwassenen die wel tegen een stootje kunnen, heeft het mis. Ook voor kinderen vanaf 9 jaar is deze sport superleuk om te doen. Met speciale guns die minder hard schieten gaan de jongste soldaatjes helemaal op in het spel. De professionele instructeurs van Realistic Sports & Leisures zijn zelf overigens allemaal ervaren spelers, dus ze weten precies wat ze doen én ze kunnen je de beste tips geven.

Bullet Factory: op pad in een oude melkfabriek

OUDWOUDE, FRIESLAND - Net een stapje verder gaan dan paintballen? Ook bij Bullet Factory in het Friese Oudwoude kun je tegen elkaar strijden tijdens een potje airsoft. En de locatie waar je speelt is indrukwekkend! De voormalige melkfabriek is omgetoverd tot een waanzinnige arena vol special effects. Waan je echt even in een oorlogssituatie met de geluids-, rook-, en lichteffecten die de spanning nog even extra opvoeren. Oude melkfabriek omgebouwd tot slagveld. Bunkers, autowrakken. Sluip door verschillende kamers en besluip elkaar op verschillende verdiepingen in deze gave industriële locatie.

Op missie in een nagebouwd dorp

WEHL, GELDERLAND - Tijdens een middagje airsoft waan je je voor even in een spannende videogame. De Close Quater Combat Zone van Paintballworld in Wehl daagt je met toffe missies en spellen uit om je te verplaatsen in militairen in een oorlogsgebied. De uitrusting, die is inbegrepen bij de ticketprijs, zorgt ervoor dat jullie er ook uitzien als een militaire eenheid. In het nagebouwde dorp vind je allerlei situaties en objecten die je ook in het echt tegen kunt komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een benzinepomp, een geparkeerde auto, een kerk of een gevangenis. Bepaal samen met je team de strategie om de tegenstander uit te schakelen en zorg ervoor dat je zelf niet geraakt wordt! Spelen kan vanaf een minimumleeftijd van 18 jaar.

Grootste airsoft-arena van Nederland

LELYSTAD, FLEVOLAND - In het bos vind je heel veel natuurlijke objecten en schuilplekken. Zeker bij het grootste 'combat park' van Nederland! Balls and Arrows in Lelystad beschikt over een speelveld van maar liefst vijftien hectare groot. Ga op pad tussen het groen, ga in je camouflagekleding helemaal op in de omgeving en verras de vijand tijdens een deadmatch of een van de andere gave spellen! Behalve bomen en struiken waarachter je kunt schuilen, vind je in de bossen huisjes en complete forten om je te verschansen. Ook met het milieu is rekening gehouden, want de zes millimeter grote balletjes zijn biologisch volledig afbreekbaar.

Speelveld in een voormalige manege

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Een oude manege, is dat niet een hele vette plek om eens lekker op je vrienden, familieleden of collega's te schieten? Bij Fundustry Rotterdam bouwden ze deze tot de verbeelding sprekende locatie om tot een schitterende speelarena. Sluip langs de stallen om je target ongezien te benaderen, maar gebruik ook het vliegtuigwrak, pallets en bandenstapels om je achter te verstoppen. Ook als het regent kan je dagje uit gewoon doorgaan, want het terrein is volledig overdekt. Nadat je klaar bent, kun je overigens ook nog op je dooie gemakje kijken naar de volgende groepen vanaf het hoger gelegen terras. Meedoen mag vanaf 18 jaar.

Fundustry heeft naast Rotterdam nog drie locaties waar je terecht kunt voor Airsoft: Harderwijk, Nijmegen en Antwerpen.

Ook leuk

Foto 2. Team up! Een potje airsoft is een heel tof groepsuitje vol adrenaline. Foto: Paintballworld © Sam Stuivenberg
Foto 3. Voel je even een echte soldaat tijdens een potje airsoft bij een van de locaties van Fundustry. Foto: Fundustry

Laatst gewijzigd: 2022-01-21 16:54:08 · Gepubliceerd: 28 november 2021 - 2870