1

Uitstapjes vlakbij Als filmster op de foto

De Melktap met maisdoolhof

geesteren, Gelderland (0.96km)  -  Lekkere verse boerenmelk bij het ontbijt! Dat haal je zelf bij De Melktap! Op de boerderij van familie Erinkveld in Geesteren zijn ook heerlijke streekproducten te koop. 's Zomers zet de boer een maisdoolhof uit.

Wijnhoeve Kunneman

geesteren, Gelderland (1.88km)  -  Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

Brandweermuseum Borculo

borculo, Gelderland (2.69km)  -  Kruip in de huid van een brandweerman! Het Brandweermuseum in Borculo heeft een enorme verzameling van brandweerspullen. Van brandweerauto's tot handpompen en helmen.

Zwembad 't Timpke

borculo, Gelderland (3.16km)  -  Een paar minuutjes onder de zonnebank, lekker poedelen in één van de drie bassins en daarna een potje squash: bij zwembad 't Timpke kun je alle kanten op.

Kasteel Warmelo

diepenheim, Overijssel (6.58km)  -  Ontdek het prachtige Kasteel Warmelo, omgeven door een groot park. Vier eeuwen tuinarchitectuur, verschillende tentoonstellingen en de prachtige natuur verwelkomen je!

Pitch&Putt Twente

diepenheim, Overijssel (7.88km)  -  Pitch&Putt Golf heeft als doel om golf aan te bieden voor een lage prijs. Dit kan bijvoorbeeld op het Twentse platteland in het gezellige plaatsje Diepenheim.

Het Liefdespad

ruurlo, Gelderland (7.94km)  -  Een romantische wandelroute van vijf kilometer door de Achterhoek: het Liefdespad. Geniet samen van de natuur en de verrassende kunstwerken die je op de route tegenkomt.

Hof van Eckberge

eibergen, Gelderland (8.23km)  -  Klimmen, klauteren, lasergamen, bowlen of wandelen door de dierentuin waar je nandoes, prairiehondjes en wasberen tegenkomt. In de Hof van Eckberge verveel je je nooit, ook niet als het regent. Het belevingspark heeft binnen- en buitenspeeltuinen.

Klimbos Achterhoek

ruurlo, Gelderland (9.22km)  -  Klimbos Achterhoek is voor de echte klauterklazen. Van boomtop naar boomtop klim je via de meest spannende parcoursen. Er zijn maar liefst zes verschillende moeilijkheidsgraden bij hoogtes van drie tot twaalf meter boven de grond.

Openluchttheater Eibergen

eibergen, Gelderland (9.28km)  -  Bezoek Openluchttheater Eibergen en ontdek de variatie aan activiteiten! Van kindervoorstellingen en het Achterhoeks Straatfestival tot theater- en popconcerten van onder andere Ilse DeLange, Bløf, Typhoon en nog meer!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Als filmster op de foto