Uitstapjes vlakbij Bowling- en Partycentrum...

Kasteel Huis Bergh

's-heerenberg, Gelderland (0.31km)  -  In Kasteel Huis Bergh in het Gelderse 's-Heerenberg kunnen jong en oud zich vermaken en ontspannen in een historische sfeer.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

De Grafelijke Torenmolen

zeddam, Gelderland (0.31km)  -  De middeleeuwse Torenmolen van kasteel Huis Bergh is een echte eyecatcher in Zeddam. Het bouwwerk staat in de Top 100 van de Nederlandse monumentenlijst.

geopend soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Geniet van de weldadige warmte in Sauna Embricana

Duitsland (3.26km)  -  Wip de grens over naar Emmerich aan de Rijn voor een dagje heerlijk relaxen bij Sauna Embricana. Voel jezelf helemaal ontspannen in de weldadige hitte van de sauna, terwijl Oosterse klanken je meevoeren naar verre oorden.

elke dag geopend 

Speelnatuur van OERRR Bergherbos

beekbergen, Gelderland (4.44km)  -  Via een halfverharde volle weg door de bomen komen ook kinderen in een rolstoel goed bij OERRR Speelnatuur Bergherbos. Een speelparadijs in de natuur met klim- en klautertoestellen, een dassentunnel en een groot huttenbouw-bos.

elke dag geopend 

Uitkijktoren Hulzenberg

beek, Gelderland (4.57km)  -  Beklim uitkijktoren Hulzenberg in Beek, gemeente Montferland, en ontdek de oeroude stuwwal onder de toren en de mooiste vergezichten in Beek.

elke dag geopend 

Voetbalmuseum Home of Football

braamt, Gelderland (5.68km)  -  Voetbalfanaat Fred Baars heeft zijn indrukwekkende voetbalverzameling tentoongesteld in zijn voetbalmuseum Home of Football. Het museum is alleen op afspraak open, zodat Baars je persoonlijk kan rondleiden.

geopend op afspraak of bel  

Recreatie Te Boomsgoed

braamt, Gelderland (5.8km)  -  Bij Recreatie Te Boomsgoed kunnen gasten paardrijden door de uitgestrekte Montferlandse bossen, kamperen, midgetgolfen of spelen in de speeltuin.

elke dag geopend 

Manege Stroombroek

braamt, Gelderland (6.01km)  -  Maak een ritje door het licht glooiende landschap van Montferland met een paard van Manege Stroombroek. Er zijn bosritten voor ervaren ruiters en lessen voor beginners.

elke dag geopend 

Huifkarcentrum Bergh

loerbeek, Gelderland (6.22km)  -  Maak een tocht met een huifkar van Huifkarcentrum Bergh en ontdek het prachtige Montferland! Je kunt de rit combineren met een spel onderweg of met een heerlijke picknick. Laat je rijden of neem zelf de teugels in handen en men je eigen wagen!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Krijg de slappe lach in speelpark Het Land van Jan Klaassen

braamt, Gelderland (6.39km)  -  In Het Land van Jan Klaassen kunnen kleine kinderen ouderwets gezellig spelen. Bezoek de lachspiegels, maak een treinritje of beleef een kindershow in het grootste poppentheater van Nederland.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Sauna en Wellness Palestra

braamt, Gelderland (6.57km)  -  Toe aan ontspanning? Geniet bij Palestra van een dagje welness. Het centrum heeft verschillende voorzieningen onder één dak, zoals een beautycentrum en uitgebreide sauna.

elke dag geopend 

Kabelwaterskibaan Stroombroek

braamt, Gelderland (7.23km)  -  Ga waterskiën of wakeboarden bij Kabelwaterskibaan Stroombroek en ontspan daarna in de mooie beachclub.

gesloten, open van  1 maart t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 22:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg