Compleet dagje Texel voor gezin en familie

oudeschild, Noord-Holland  -  Een dagje naar Texel is een dagje vakantie. Geniet zonder zorgen van een ritje over Texel, ga bij EcoMare langs en verken het Texelse landschap. Texeltours haalt je op en brengt je weer thuis! Of maak een rondrit tijdens je vakantie.

Kaap Skil - zeemansverhalen en gerookte vis

oudeschild, Noord-Holland (0.16km)  -  Geniet van een lekker gerookt visje, luister naar spannende zeemansverhalen en repareer een visnet. In het Texelse museum Kaap Skil staan jutters en zeelui centraal en krijg je zelf ook zeebenen!

De Texelstroom

oudeschild, Noord-Holland (0.3km)  -  De Texelstroom is een varend monument. Het schip is volledig gerestaureerd en in zijn oorspronkelijke staat hersteld. Kom aan boord en geniet van het water!

De Zelfpluktuin

oudeschild, Noord-Holland (1.06km)  -  Oogst zelf het lekkerste fruit bij De Zelfpluktuin aan de rand van natuurgebied De Hogeberg op Texel. En kom je erachter wat er komt kijken bij het telen van fruit! Naast een pluktuin vind je hier ook een kabouterpad, een theetuin en een plantenkas.

Texelse Bierbrouwerij

oudeschild, Noord-Holland (1.33km)  -  De Texelse Bierbrouwerij is één en al sfeer. Volg een rondleiding en ontdek hoe het Texelse speciaalbier gebrouwen wordt. En natuurlijk hoe het smaakt.

Georgische Begraafplaats Texel

oudeschild, Noord-Holland (1.92km)  -  De Georgische begraafplaats Loladse in Oudeschild (gemeente Texel) herinnert aan de opstand van de Georgiërs aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.

Natuurgebied Dijkmanshuizen

oudeschild, Noord-Holland (2.67km)  -  Natuurgebied Duikmanshuizen is een prachtig natuurgebied op Texel waar verschillende vogels en bedreigde plantensoorten ongestoord kunnen groeien.

Openluchtzwembad Molenkoog

den burg, Noord-Holland (2.98km)  -  Het zoute water van de Waddenzee even zat? Neem dan voor de afwisseling eens een frisse duik in het gezellige openluchtzwembad Molenkoog op Texel!

Schapenboerderij Texel

texel, Noord-Holland (3.37km)  -  Vooral in het voorjaar is een bezoek aan Schapenboerderij Texel een bijzondere belevenis. Wie weet zie je met eigen ogen een lammetje ter wereld komen! En anders zijn er nog veel meer dieren te zien.

WaouW Outdoor Escape Games

den burg, Noord-Holland (3.64km)  -  Met WaouW Outdoor Escape Games ontdek je het prachtige Texel! Ga op pad met spannende avonturenspellen die je buiten zelfstandig speelt met je vrienden of familieleden.

Oudheidkamer Texel

den burg, Noord-Holland (3.75km)  -  In een van de oudste huizen van Texel, in het centrum van Den Burg, ligt een prachtige parel van een museum verscholen. Hier vindt je de Texelse Oudheidkamer, uit de tijd van oma's oma. De Texelse Oudheidkamer is een klein museum midden in het...

Kaasboerderij Wezenspyk

den burg, Noord-Holland (3.9km)  -  Neem een kijkje in de kaasopslag en leer alles over kaas en hoe het gemaakt wordt bij Kaasboerderij Wezenspyk op Texel.

Museum Waelstee

de waal, Noord-Holland (4.01km)  -  Nieuwsgierig naar hoe het vroeger was om op een Waddeneiland te leven? Je ontdekt het in Museum Waelstee, in een authentieke stolpboerderij op Texel waar allerlei oude ambachten te zien zijn.

Circuitpark Karting Texel

den burg, Noord-Holland (4.89km)  -  Uitdagende bochten, hoge snelheden, een lang recht stuk en de geur van rubber op het asfalt. Dat is karten op Circuitpark Karting Texel!

Slapen in een luxe Airstream-caravan

reutum, Overijssel (5.31km)  -  In het Twentse Reutum schitteren de grote Airstreams in het zonnetje. Deze zilverkleurige, futuristische caravans komen van ver: het ontwerp is van designer Christopher Deam uit San Francisco. Te huur als originele slaapplek!

Fietsverhuur Veerhaven Texel

den hoorn, Noord-Holland (5.79km)  -  Zo van de boot op de fiets bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel. Er zijn fietsen te huur in alle soorten en maten. Trap de benen rond en verken het eiland!

Maritiem- en Juttersmuseum Flora

de koog, Noord-Holland (6.21km)  -  Luister naar spannende juttersverhalen, bekijk de vreemdste voorwerpen en ontdek alles over jutters op Texel in het Maritiem- en Juttersmuseum Flora.

Groepsaccommodatie De Stolp

den hoorn, Noord-Holland (6.31km)  -  Groepsaccommodatie De Stolp op Texel trekt voornamelijk basisscholen en families met kinderen. De locatie ligt vlak bij het strand, het bos en natuurgebieden.

Texel Zoo

oosterend, Noord-Holland (6.7km)  -  Luidruchtige tropische vogels, adembenemende vlinders én wonderschone tropische planten. Texel Zoo biedt naast reptielen en zoogdieren deze geweldige combinatie van flora en fauna.

Theater & Restaurant De Toegift

den hoorn, Noord-Holland (6.82km)  -  Een bijzondere dinershow is te beleven bij Theater & Restaurant De Toegift. Tussen de gangen van het diner door genieten de bezoekers van een wervelende theatershow.

Uitkijktoren Fonteinsnol

den burg, Noord-Holland (6.88km)  -  Geniet van het het prachtige Waddeneiland en ontdek de mooiste uitzichten op Texel. Beklim uitkijktoren Fonteinsnol in Den Burg boven op een duin!

Landgoed De Bonte Belevenis

den hoorn, Noord-Holland (7.2km)  -  Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

Zwemparadijs Calluna

de koog, Noord-Holland (7.64km)  -  Kom zwemmen in Zwemparadijs Calluna! Ga van de 85 meter lange glijbaan of ontspan in de ruime whirlpools met massagefunctie.

Zeehonden kijken bij Ecomare

de koog, Noord-Holland (7.98km)  -  Stap de wereld van de Waddenzee binnen. Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondencrèche, een vogelopvang en een duinpark tegelijkertijd! Kom naar dit educatieve centrum en ontmoet alle bewoners van de Wadden op Texel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dagje Texel