Uitstapjes vlakbij Kanocamping 't Ol Gat

De Theefabriek

houwerzijl, Groningen (2.5km)  -  Theeleuten opgelet! In De Theefabriek in Houwerzijl vindt je alles wat je hartje begeert. Het museum, de theeschenkerij en de geurige theewinkel laten je opgaan in de geuren, kleuren en smaken van thee.

Kartclub Ulrum

ulrum, Groningen (3.03km)  -  Op Kartclub Ulrum waant iedereen zich heel even een echte coureur! Deze kleinschalige kartbaan is ideaal voor een gezellig groepsuitje.

Zwembad Electra

lauwerzijl, Groningen (4.54km)  -  Zwembad Electra is een openluchtzwembad in het Groningse Lauwerzijl. Zomers is het bad open voor zwemlessen, van het gewone ABC-diploma tot survivalzwemmen en snorkelen. Natuurlijk kun je er ook vrij zwemmen.

Museum Landgoed Verhildersum

leens, Groningen (6.29km)  -  Museum Landgoed Verhildersum is gebouwd in de veertiende eeuw en dient nu als museum. De Borg - het kasteel van de landadel - vormt het hart van het landgoed. Daaromheen liggen de mooie tuinen en daar weer omheen de landerijen met de opgehoogde...

Luchtwachttoren 701

warfhuizen, Groningen (8.3km)  -  Ontdek de overgebleven Luchtwachttoren 701 uit de Koude Oorlog in Warfhuizen en beleef spannende avonturen in deze historische toren onder begeleiding van een gids.

Ontdek de schatten van de wierden

ezinge, Groningen (9.83km)  -  De wierden tekenen het landschap rond het Groningse Ezinge. Ontdek alles over het ontstaan van deze woonheuvels en welke geheimen ze prijsgeven in Museum Wierdenland. Kinderen kunnen zelf opgravingen doen en oude ambachten uitproberen!

TukTuk Lauwersoog

lauwersoog, Groningen (9.96km)  -  Een rondje Lauwersoog en ook nog een stukje Groningen meepakken. Toerend met de tuktuks van TukTuk Lauwersoog kun je wel blijven rijden! Of misschien toch even stoppen; voor een high tea in de Theefabriek, een picknick of een diner. Tuk ze!

Vaartochten en excursies MS Boschwad

lauwersoog, Groningen (10.33km)  -  Vaar mee met waddenschipper Jacob, kapitein van de MS Boschwad. MS Boschwad vaart vanaf Lauwersoog en Schiermonnikoog en heeft verschillende mooie excursies. Spot bijvoorbeeld zeehonden of verken de Engelsmanplaat.

Petruskerk

pieterburen, Groningen (11.62km)  -  De Petruskerk wijst al van ver het Groningse dorp Pieterburen aan. Deze kerk is in de zomer open voor bezichtiging.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kanocamping 't Ol Gat