Uitstapjes vlakbij Groepsaccommodatie Appelhof

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (0.18km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (1.55km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

Vink Fruitboerderij

kraggenburg, Flevoland (1.56km)  -  Fruitboerderij Vink heeft een boerderijwinkel met vers fruit, groente en streekproducten. Bezoekers mogen zelf fruit plukken in de pluktuin.

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (1.82km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (4.45km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Wandelroute Vuurtorenpad

blokzijl, Overijssel (7.11km)  -  De vuurtoren, de wijngaard, de akkerbouw, de boerderijwinkel, prachtige singels, het grazende vee: Ontdek het allemaal bij wandelroute het Vuurtorenpad.

Museum Het Gildenhuys

blokzijl, Overijssel (7.44km)  -  In Blokzijl blijft de geschiedenis levend in Museum Het Gildenhuys. Diverse exposities en een stadswandeling laten je een duik in de tijd nemen.

Verken het 'drijvende land' in De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (7.51km)  -  In een schilderachtig straatje met historische veenwerkershuisjes ligt bezoekerscentrum De Wieden. Het startpunt voor een dag in het waterrijke gebied, met bewoners als de otter en de zwarte stern. Zoek ze op en geniet van de veelzijdige natuur.

Uitkijktoren Ramspol

ens, Flevoland (7.76km)  -  Beklim Uitkijktoren Ramspol en ontdek de raatbouwtoren die jarenlang werd aangezien voor een luchtwachttoren. Ontdek ook de grootste balgstuw ter wereld.

Werelderfgoed Schokland

schokland, Flevoland (8.97km)  -  De parel van Flevoland is Schokland. De geschiedenis komt op dit bijzondere voormalige eiland tot leven. Maak een mooie wandeling of bezoek het museum. Schokland verrast elke keer opnieuw!

Zuivelboerderij Erf 1

kampen, Overijssel (10.08km)  -  Neem een kijkje op Zuivelboerderij Erf-1! Hier uit het boerenleven zich in ambachtelijk bereide zuivelproducten. Van heerlijke vanille vla tot karnemelk en karneboter.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Groepsaccommodatie Appelhof