Uitstapjes vlakbij Escape Mission

Skatefever

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (0.02km)  -  Rollerskates, wie kent ze nog? Bij Skatefever in Capelle aan de IJssel zijn ze helemaal hip. Bind die schoenen met wieltjes maar onder en skate er op los!

Isala Theater

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (1.66km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot jongerenprogramma's: dit vind je allemaal in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel.

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland (1.69km)  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

Zwembad De Lansingh

krimpen aan den ijssel, Zuid-Holland (2.38km)  -  Geniet van een heerlijk dagje weg bij Recreatiebad De Lansingh. Zoef via de wildwaterbaan naar beneden, laat je meevoeren in de wildwaterkreek of volg een les aquajogging.

Primark Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.59km)  -  Aan het eind van de maand nog een leuke outfit bij elkaar sprokkelen? Kom dan naar de Primark in Rotterdam. Tik hier voor een spotprijsje een nieuwe outfit op de kop.

Klimmuur Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.66km)  -  Klauter de hoogte in op de Klimmuur in Rotterdam. De adrenaline giert door je lichaam terwijl je voetje voor voetje naar boven klimt.

Alexandrium

rotterdam, Zuid-Holland (2.69km)  -  Geen winkelcentrum in Nederland is zo groot als Alexandrium in Rotterdam. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall is werkelijk alles te koop.

Duotuin

rotterdam, Zuid-Holland (2.76km)  -  Sinds 1990 worden onder de naam 'Duotuin' tuinen, dakterrassen, meubilair voor de tuin ontworpen. Deze tuinen en accessoires zijn te bezichtigen in Rotterdam.

Schaatsbaan Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.99km)  -  Kom lekker schaatsen in Rotterdam. In Sportpark Toepad vind je de enige echte overdekte schaatsbaan van Rotterdam. De 400-meterbaan heeft een tunneloverkapping. De funbaan is 800 vierkante meter en alleen geschikt voor kunst- en ijshockeyschaatsen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Mission