1

Uitstapjes vlakbij De Heidebrouwerij

Unlock Adventures Escape Rooms

ede, Gelderland (1.55km)  -  Bij escaperoom Unlock Adventures in Ede wacht het avontuur! Je hebt hier de keuze uit twee verschillende escaperooms, beide gebaseerd op een historisch verhaal. In escaperoom Nova Zembla ben je net als Willem Barentsz. gestrand op Nova Zembla en...

Survivalteam Ede

ede, Gelderland (1.87km)  -  Leef je uit samen met het Survivalteam Ede! Een oud shirt en sportschoenen aan en gaan, over obstakels en door de modder. Een leuke uitdaging voor groepen of tijdens een kinderfeestje. Je kunt hier ook bootcampen, lasergamen en boogschieten.

Ballorig Veenendaal

veenendaal, Utrecht (2.16km)  -  Ballorig is een van de grootste binnenspeeltuinen in Midden-Nederland. Met 1.500 vierkante meter aan attracties is het een ideaal dagje uit voor kinderen onder de twaalf.

Monkey Town Ede

ede, Gelderland (3.25km)  -  Bij Monkey Town Ede valt een dagje uit nooit in het water. In deze indoor speeltuin mogen kinderen de hele dag klimmen, klauteren en ravotten.

Olround Bowling Veenendaal

veenendaal, Utrecht (3.25km)  -  Bij Olround Bowling Veenendaal worden de white lanes spectaculair verlicht door LED-verlichting. Beleef de mooiste lichtshows tijdens een avondje bowlen en blijf ook een hapje eten!

Fusion Dome

ede, Gelderland (3.26km)  -  Voor een avondje gezelligheid ben je bij Fusion Dome Ede aan het juiste adres. Combineer bowlen met een potje minigolf en drink daarna nog een drankje met elkaar.

Evenementencentrum The Circle

veenendaal, Utrecht (3.37km)  -  Inspiratie nodig voor een leuk dagje uit? De kans is groot dat je iets tofs vindt bij Evenementencentrum The Circle. Wat dacht je van een spannende escape room, bijlwerpen of een toffe city game.

Speeltuin de Pol

veenendaal, Utrecht (3.42km)  -  Speeltuin De Pol in Veenendaal beschikt over veel verschillende speeltoestellen. De kids kunnen zich dus heerlijk een middagje uitleven!

Theater Lampegiet

veenendaal, Utrecht (3.56km)  -  Theater Lampegiet in Veenendaal beschikt over podia waar bekend en onbekend talent kunsten vertoont. Van comedy en cabaret tot muziek, dans en kleinkunst.

Grebbelinie Bezoekerscentrum

renswoude, Utrecht (3.7km)  -  Duik in het Grebbelinie Bezoekerscentrum op het Fort aan de Buursteeg in het verhaal van een van de grote waterlinies van Nederland. Twee eeuwen lang verdedigden soldaten hier het land tegen de vijand met behulp van water.

Landgoed Kernhem

ede, Gelderland (4.32km)  -  Landgoed Kernhem, een van de oudste landgoederen van Nederland, is een geliefde trouwlocatie. Beleef Kernhem te voet en ontdek de dikste eik van Gelderland!

Doesburgermolen Ede

ede, Gelderland (4.51km)  -  Net iets buiten Ede staat nog een authentieke molen: de Doesburgermolen. Een molenaar vertelt graag meer over de molen en zijn werking en over de rijke geschiedenis die de molen kent.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Heidebrouwerij