1

Uitstapjes vlakbij City Trail Amsterdam

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (5.04km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Mountain Network Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.94km)  -  Kom klimmen bij Mountain Network Amsterdam in 'De Eretribune'. Dit sportcomplex heeft ook een woonvoorziening en is bedoeld voor sportende studenten. Doe mee aan klimcursussen, klimwedstrijden of vier een groepsuitje op de muur!

Van Eesteren Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.97km)  -  Wandel in Amsterdam door de wijken die zijn opgezet door stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren. In de museumwoning kun je de details bekijken van zijn typische jaren 50-huizen. Buiten- en binnenmuseum vormen samen het Van Eesteren Museum.

De Appel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.09km)  -  De Appel Arts Centre in Amsterdam is een internationaal instituut voor hedendaagse kunst. De Appel noemt zichzelf nomadisch: de exposities reizen rond. Er is dus niet één vaste locatie.

Kattencafé Kopjes

amsterdam, Noord-Holland (1.31km)  -  Kattencafé Kopjes is het allereerste kattencafé van Nederland. Kom langs in hartje Amsterdam voor een kopje koffie en een knuffel van een kat.

Sloterparkbad Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.36km)  -  Het Sloterparkbad in Amsterdam is één van de grootste zwembaden in Nederland. Er is onder meer een 50-meter wedstrijdbad, een springbassin en een recreatiebad.

De Dagtoertaxi

amsterdam, Noord-Holland (1.51km)  -  Ga een dag op reis zonder zorgen. De chauffeur van de dagtourtaxi brengt je voor een gunstig tarief waarheen je maar wilt. Huur hem voor een enkele reis, dagretour of een compleet dagje uit.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van City Trail Amsterdam