Uitstapjes vlakbij Wipeout groepsuitje

De Kaap

zoelen, Gelderland (0.58km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek leuke events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega’s.

geopend op afspraak of bel +31 (0)344 745 400 

Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎

ommeren, Gelderland (2.35km)  -  Kom forellen vissen bij Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎. Hier, in het hart van de Betuwe, vind je ruime en goedgevulde visvijvers. Hengelen maar!

geopend open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag 

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (2.81km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vrije Markt Tiel

tiel, Gelderland (3.81km)  -  De deuren van de oude veilinghallen van Tiel gaan wekelijks open voor de Vrije Markt Tiel. Kom heerlijk overdekt struinen tussen de zolderopruimingen en curiositeiten die door jan en alleman worden aangeboden. Je kunt ook zelf een kraam huren.

open op zondag 

Flipje- en Streekmuseum Tiel

tiel, Gelderland (3.96km)  -  Het gezellige bessenmannetje Flipje staat al te wachten! Bij Flipje- en Streekmuseum Tiel ontdek je alles over jam, De Betuwe en Tiel.

's maandags gesloten 

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (4.02km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kasteel Wijenburg

echteld, Gelderland (4.68km)  -  In het Betuwse plaatsje Echteld ligt Kasteel Wijenburg. Een ideale en inspirerende locatie voor een prachtige bruiloft, zakelijke evenementen of een groots feest.

geopend op afspraak of bel +31 (0)344 641 859 

Appelcafé, Boerenwinkel en Educatiecentrum Natuurlijk Gruun

ommeren, Gelderland (4.96km)  -  Bij Natuurlijk Gruun in de Betuwe leer je namelijk alles over deze en andere fruitsoorten. Spring in een fruitkist voor een ritje door de boomgaarden en drink vervolgens een kop koffie met appelgebak in het Appelcafé.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Streekmuseum Baron van Brakell

ommeren, Gelderland (4.96km)  -  In het Streekmuseum beland je midden op een negentiende-eeuws dorpsplein. Klop aan bij de bakker, klompenmaker, schoenmaker en wandel binnen in een echte drukkerij!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Forelvisserij Maurik

maurik, Gelderland (5.59km)  -  Vissen is de ultieme vorm van ontspanning en dat is precies wat je vindt bij Forelvisserij Maurik. Vang je forel vis voor het avondeten!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Vrije markt Wamel

wamel, Gelderland (5.64km)  -  In het landelijke Wamel vind je een gezellige snuffelmarkt met ruim 350 kramen. Ook kun je hier zelf je spulletjes verkopen.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Binnenspeeltuin Wamelland

wamel, Gelderland (5.75km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven wanneer ze rennen, klimmen en klauteren tot ze niet meer kunnen in Binnenspeeltuin Wamelland.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pitch&Putt Golf Maurik

maurik, Gelderland (5.84km)  -  Pitch&Putt Golfbaan Maurik ligt op het recreatieterrein 'Het Eiland van Maurik'. Naast golfen kunnen er vele andere activiteiten worden ondernomen!

geopend, 's maandags gesloten 

Pannenkoekenrestaurant De Waterspiegel

maurik, Gelderland (6.08km)  -  Geniet bij Pannenkoekenrestaurant De Waterspiegel van een prachtig uitzicht over het water met een heerlijke pannenkoek.

elke dag geopend 

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (6.91km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Misdaden oplossen in het Marechausseemuseum

buren, Gelderland (6.91km)  -  Sporen liegen niet! In het Marechausseemuseum duik je in de wereld van de oudste politieorganisatie van Nederland: de Koninklijke Marechaussee. Leer wat ze doen en help een handje mee.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

EXCLUSIEVE KORTING
10% korting

Sint Lambertuskerk

buren, Gelderland (7.01km)  -  De rode kerktoren van de Sint Lambertuskerk valt niet te missen in het Gelderse stadje Buren. Eeuwen geleden beloofde Willem van Oranje hier eeuwige trouw aan zijn eerste bruid Anna van Buren.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 augustus, van 13:30 uur tot 16:00 uur 

Museum Buren & Oranje

buren, Gelderland (7.04km)  -  In Museum Buren & Oranje komt de geschiedenis van de Oranjes tot leven. Ook worden er allerlei leuke anekdotes verteld. Wie is bijvoorbeeld W.A. van Buren?

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 10:30 uur tot 16:30 uur 

Visscher Classique: automuseum en oldtimer verhuur

buren, Gelderland (7.06km)  -  Alpine, Citroën, Opel en nog veel meer iconische merken: ontdek tachtig jaar autogeschiedenis in het automuseum van Visscher Classique. Te vinden in het mooie Buren.

's maandags gesloten 

Museum Tweestromenland

beneden-leeuwen, Gelderland (7.23km)  -  Duik in het leven van de inwoners van het Land van Maas en Waal in het museum Tweestromenland!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wipeout groepsuitje