Uitstapjes vlakbij Bed & Breakfast Studio Assum

Openluchtzwembad De Zien

uitgeest, Noord-Holland (1km)  -  Zoek in de zomer heerlijk verkoeling bij in het water van openluchtzwembad De Zien in Uitgeest of kom lekker zonnen en bruin worden op de ligweide.

geopend, elke dag geopend 

Speeltuin Kindervreugd Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (1.21km)  -  Klauter over het klimhek en glijd van de glijbaan: speeltuin Kindervreugd in Uitgeest bestaat al sinds 1953 en is nog steeds een super dagje weg!

geopend, 's zondags gesloten 

Slot Assumburg

heemskerk, Noord-Holland (1.46km)  -  Logeer in een eeuwenoud kasteel! Slot Assumburg is nu een jeugdherberg. Een kasteel met wifi!

elke dag geopend 

Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels

heemskerk, Noord-Holland (1.55km)  -  Maak onder leiding van een professionele edelsmid een heel persoonlijk zilveren sieraad, samen met vriendinnen of collega's. Een gezellige middag met een prachtig eindresultaat!

elke dag geopend 

Luchtoorlogsmuseum Fort bij Veldhuis

heemskerk, Noord-Holland (2.01km)  -  Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is nu in gebruik als museum. Allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zijn hier te vinden. Neem ook een kijkje in de radiokamer!

geopend, open op zondag 

Monkey Town Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (2.58km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

elke dag geopend 

Dierentuin Animal Farm

beverwijk, Noord-Holland (2.74km)  -  Maak kennis met vreemde diersoorten op een eiland in het water. Dierentuin Animal Farm is gratis toegankelijk!

elke dag geopend 

Sauna de Waterakkers

heemskerk, Noord-Holland (2.75km)  -  Ga naar de sauna en geniet tegelijkertijd van het zwemparadijs bij Sauna de Waterakkers. Garantie voor optimale ontspanning en verzorging.

's maandags gesloten 

Fort aan den Ham

uitgeest, Noord-Holland (2.83km)  -  Het Fort aan den Ham is onderdeel van 'De Stelling van Amsterdam'. Het was bedoeld als schuilplaats bij een oorlog en is nu toegankelijk voor bezoekers.

open op woensdag - soms geopend op zondag 

Restaurant Havenrijk

uitgeest, Noord-Holland (2.86km)  -  Op een mooie plek in de jachthaven Zwaansmeerpolder ligt restaurant Havenrijk. Een sfeervolle plek voor een lekker etentje of een feest!

elke dag geopend 

Avonturenlandschap Meerestein

beverwijk, Noord-Holland (2.9km)  -  Wel eens een insectenhotel gezien? Nee? Ga dan snel kijken bij Avonturenlandschap Meerestein. Heb je het niet zo op die kleine beestjes? Ga dan lekker klimmen en klauteren!

elke dag geopend 

Welkom op Fort K'IJK!

uitgeest, Noord-Holland (2.98km)  -  Geniet op Fort K'IJK van het geweldig uitzicht over het stille polderlandschap vol weidevogels. Kom binnen en leer meer over de geschiedenis van de beroemde Stelling van Amsterdam en drink een kopje koffie in het fort.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Toffe feesten bij Bobs Party & Events

uitgeest, Noord-Holland (3.04km)  -  Bij Bobs Party & Events is het altijd feest! Op 8.000 vierkante meter aan feestplezier loopt een ultiem dagje weg gewoon niet in de soep.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Camping Geversduin

castricum, Noord-Holland (3.87km)  -  Midden in de Noord-Hollandse duinen ligt Camping Geversduin. Vlakbij is het prachtige Noordzeestrand te vinden. Deze camping heeft de origineelste slaapplekken. Slaap in een strandhuisje, boomhuis of duin kebbin!

geopend, elke dag geopend 

Zwembad De Witte Brug

castricum, Noord-Holland (4.02km)  -  Ga een gevecht aan met het grote speelbeest in het water, glij van de glijbaan en klauter op de matten. Bij Zwembad De Witte Brug verveel je je geen moment!

elke dag geopend 

Multisportpark Berg en Bal

castricum, Noord-Holland (4.13km)  -  Multisportpark Berg en Bal heeft oneindig veel sportieve uitdagingen voor je in petto. In het gezellige park kunnen tennis, squash, skiën, klimmen en vele andere sporten beoefend worden.

elke dag geopend 

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (4.2km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Speeltuin Kindervreugd Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (4.24km)  -  Speeltuin Kindervreugd is een buitenspeeltuin in Beverwijk met verschillende attracties, waar kinderen nog echt kunnen spelen!

's zondags gesloten 

Corso Bioscoop

castricum, Noord-Holland (4.3km)  -  Voor een ontspannen filmavondje is Corso Bioscoop in Castricum de plek waar je moet zijn. Leuk voor een avondje uit met je lief of voor een gezellig uitstapje met het hele gezin.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kijk historie in de ogen in Huis van Hilde

castricum, Noord-Holland (4.34km)  -  Hilde staat al te wachten op bezoek! Nadat haar skelet in 1995 werd gevonden, heeft ze nu eindelijk haar eigen huis. Kom je ook op de koffie in het verleden?

's maandags gesloten 

WONDR Experience

WONDR Experience

Boek nu je tickets Zwemmen in een bad vol spekjes, de muren bekladden met je eigen kunst en alles wat je ziet zelf uitproberen. Pop-upmuseum en Instagram-walhalla WONDR is een speeltuin voor volwassenen! Dompel je onder in een interactieve, kleurrijke wereld vol kunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed & Breakfast Studio Assum