1

Uitstapjes vlakbij De Wilgenweard

Escape Room Overijssel

nijverdal, Overijssel  -  Bij De Wilgenweard vind je Escape Room Overijssel, met twee zenuwslopende kamers. Helemaal bijzonder: de spectaculaire ontsnappingstocht in het bos.

-aanbevolen door adverteerder-

ZINema Nijverdal

nijverdal, Overijssel (0.9km)  -  ZINema Nijverdal is niet groot, maar heeft wel alle films die er op het moment draaien. Er is één zaal om film te kijken. Een keer wat anders? Kom dan naar het Filmhuis voor wereldklassefilms.

De Budde Nijverdal

nijverdal, Overijssel (1.03km)  -  Café-restaurant De Budde is een sfeervol en origineel restaurant, voor echte levensgenieters.

Mountainbikeroute Hellendoorn

nijverdal, Overijssel (1.63km)  -  De noordelijke Sallandse Heuvelrug is minder bekend, maar door de hoogteverschillen zeer geliefd bij mountainbikers. Door dit gebied slingert, daalt en klimt MTB-route Hellendoorn!

Heideslak Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (1.63km)  -  Wil je lekker achteroverleunen en toch het bos in? Of ben je misschien wat slecht ter been? Stap in de electrokar de Heideslak en maak een interessante tocht over de Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal.

Speelbos Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (1.63km)  -  In Speelbos Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer spelen kinderen heerlijk buiten in de vrije natuur. De jonge avonturiertjes klimmen en klauteren over een speciaal samengestelde route door de dichtbegroeide bossen. Gaaf!

Sterrenwacht Hellendoorn

nijverdal, Overijssel (1.63km)  -  Sterrenwacht Hellendoorn neemt bezoekers mee langs de zon, Mars en de nevel van Orion. Een spannende ruimtereis!

Kabouterpad Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (1.63km)  -  Er wonen kabouters in het bos op de Sallandse Heuvelrug! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Bakkerij- en IJsmuseum

hellendoorn, Overijssel (2.3km)  -  Na het overlijden van bakker en ijscoman Gerrit Valk, werd zijn bakkerij omgebouwd tot museum. In het museum staan prachtige attributen die het verhaal van veel bakkerijen uit de vorige eeuw vertellen.

Ballorig Nijverdal

nijverdal, Overijssel (2.39km)  -  Ongestoord spelen, terwijl papa en mama rustig een kopje koffie drinken. In Ballorig Nijverdal is dit scenario werkelijkheid! Groot en klein vermaakt zich uitstekend in dit overdekte speelparadijs.

Avonturenpark Hellendoorn

hellendoorn, Overijssel (2.82km)  -  Tientallen spannende attracties en shows zorgen voor een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud in Avonturenpark Hellendoorn.

Aquaventura Slidepark

hellendoorn, Overijssel (2.82km)  -  Kriskras lopen ze door elkaar, die glijbanen in Aquaventura Slidepark! Waag je op één van de spectaculaire banen en zoef naar beneden!

Landgoed Schuilenburg

hellendoorn, Overijssel (3.9km)  -  Vier je feest op het voormalige kasteelterrein van Landgoed Schuilenburg. De Sagenschuur midden op het terrein wordt gebruikt voor feesten en partijen. Hier is ook een overzicht in woord en beeld van de roemruchte geschiedenis van het landgoed.

Pannenkoekenhuus en Nationaal Blikkenmuseum Marle

marle, Overijssel (5.24km)  -  Geniet van een unieke ervaring bij Pannenkoekenhuus Marle. Naast het eten van een heerlijke pannenkoek valt de bijzondere collectie van meer dan 10.000 blikken te bewonderen. Het Nationaal Blikkenmuseum is geïntegreerd in het restaurant. Je vindt...

Groepsaccomodatie De Ossenkamp

hellendoorn, Overijssel (5.66km)  -  In Groepsaccommodatie De Ossenkamp slapen groepen tot dertig personen. Het verblijf ligt vlak bij het dorp Hellendoorn. In de omgeving zijn diverse attracties.

Groepsaccommodatie De Boerschop

luttenberg, Overijssel (6.6km)  -  In een schitterend natuurgebied met verschillende landschapsstijlen ligt Groepsaccommodatie De Boerschop. Deze hoeve biedt plaats aan maximaal 35 personen.

Bungalowpark Hoge Hexel

hoge hexel, Overijssel (6.65km)  -  Bungalowpark Hoge Hexel ligt midden in het mooie Twentse landschap. Dit kleinschalige park ademt luxe en gemoedelijkheid.

De Grimberghoeve

notter, Overijssel (6.68km)  -  Het lieflijke Reggedal is een geliefde plek om te recreëren. Op de Grimberghoeve geniet je van een overnachting in landelijke stijl in één van de hooiberghuisjes of in je tent op de landschapscamping.

Landbouwmuseum De Laarman

luttenberg, Overijssel (7.18km)  -  Bewonder de oude mengvoederinstallatie in de voormalige veevoedersilo. Dit pand is omgebouwd tot landbouwmuseum De Laarman. Geniet hier van nog veel meer oude werktuigen, tractoren en machines uit de landbouwhistorie van Salland.

Golfclub De Koepel Wierden

wierden, Overijssel (7.48km)  -  Op de plaats van het vroegere landgoed de Wierdense duinen is nu de gastvrije Golfclub De Koepel te vinden. Een golfbaan met veel afwisseling!

Luttenberg Belevingsroute

luttenberg, Overijssel (7.53km)  -  Lekker de natuur in met het hele gezin? Maak er een belevenis van met de Luttenberg Belevingsroute. Speelpret gegarandeerd met alle speeltoestellen die je onderweg tegenkomt!

Klompenatelier Dijkman

luttenberg, Overijssel (7.67km)  -  Martin Dijkman is een vakbekwame klompenmaker, die wel van een grapje houdt. De meest bijzondere klompen door hem vervaardigd, zijn hier te bewonderen.

Pelmolen Ter Horst

rijssen, Overijssel (7.89km)  -  Breng een bezoekje aan Pelmolen Ter Horst (1752) in het Overijsselse Rijssen. Bewonder in de historische olieslagerij een waanzinnig stukje Hollandse techniek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Wilgenweard