Uitstapjes vlakbij Molen de Ster en Molen de...

Museum Stoomdepot

rotterdam, Zuid-Holland (1.71km)  -  Snuif de geur op van kolen en stoom! Kom naar Museum Stoomdepot in Rotterdam. Het museum bevindt zich in een echte ouderwetse locomotievenloods. Geniet van oude treinstellen en van monteurs die hier dagelijks aan het werk zijn.

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland (1.94km)  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

Pebbles Kitty Cat Café

rotterdam, Zuid-Holland (2.08km)  -  Het eerste kattencafé van Rotterdam: Pebbles Kitty Cat Café. Ze zijn er niet vies van een woordgrapje: het café is 'pawesome' en katten verdienen volgens Pebbles een 'purrfect' thuis.

Schaatsbaan Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.33km)  -  Kom lekker schaatsen in Rotterdam. In Sportpark Toepad vind je de enige echte overdekte schaatsbaan van Rotterdam. De 400-meterbaan heeft een tunneloverkapping. De funbaan is 800 vierkante meter en alleen geschikt voor kunst- en ijshockeyschaatsen.

Schaakstukkenmuseum

rotterdam, Zuid-Holland (2.46km)  -  Bewonder de bijzondere schaakspellen van het Schaakstukkenmuseum. Van abstracte kunstwerken tot folklore: het museum heeft een uiteenlopende collectie.

MindEscape

rotterdam, Zuid-Holland (2.58km)  -  Bij MindEscape in Rotterdam kun je kiezen uit twee spannende escape rooms. Help een meisje bevrijden uit een poppenhuis of ga op zoek naar de schat op Cocoseiland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Molen de Ster en Molen de Lelie