Uitstapjes vlakbij Dille & Kamille Arnhem

Schatgraven bij Bos en Heij

arnhem, Gelderland (0.09km)  -  Bij Bos en Heij zijn de leukste hebbedingetjes te vinden. Van ouderwetse vogelkooitjes tot grappige, zelfbeschilderde bordjes en vintage sieraden.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De 7straatjes van Arnhem

arnhem, Gelderland (0.11km)  -  Lekker winkelen in Arnhem is niet compleet zonder een bezoek aan de 7straatjes: pittoreske straatjes tjokvol aparte winkeltjes. Dit is het oude stadshart van Arnhem.

elke dag geopend 

Focus Filmtheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.13km)  -  Bekijk indrukwekkende art-house films en documentaires in Focus Filmtheater Arnhem.

elke dag geopend 

Collectie De Groen Arnhem

arnhem, Gelderland (0.14km)  -  Bezoek Collectie De Groen in Arnhem en ontdek actuele beeldende kunst! Geniet van rondleidingen, lezingen, groepshows, discours en nog veel meer.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Eusebiuskerk: ga voor de Eusebius Experience

arnhem, Gelderland (0.18km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

elke dag geopend 

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (0.19km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

elke dag geopend 

Erfgoedcentrum Rozet

arnhem, Gelderland (0.27km)  -  Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

elke dag geopend 

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (0.27km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

elke dag geopend 

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (0.28km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (0.3km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

elke dag geopend 

Koepelkerk

arnhem, Gelderland (0.3km)  -  Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw. Kom binnen kijken!

open op zondag 

Waalse Kerk Arnhem

arnhem, Gelderland (0.31km)  -  De Waalse Kerk is een uniek stukje van het oude Arnhem. Hier vinden concerten, lezingen en tentoonstellingen plaats.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Historische Kelders Arnhem

arnhem, Gelderland (0.33km)  -  Bezoek de Historische Kelders van Arnhem en neem een kijkje onder de grond. Dwaal op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids door het uitgebreide gangenstelsel.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Sabelspoort

arnhem, Gelderland (0.34km)  -  De Sabelspoort: de enige overgebleven stadspoorten van de voormalige vestingstad Arnhem.

elke dag geopend 

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (0.34km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stadstheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.38km)  -  In Stadstheater Arnhem staan grote en kleine namen op de planken. Dans, toneel, lezingen, opera: het passeert allemaal de revue in de voormalige Schouwburg Arnhem.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Arnhem

arnhem, Gelderland (0.4km)  -  In Museum Arnhem vind je prachtige hedendaagse kunst. Geniet vanuit de beeldentuin van het prachtige uitzicht over de stad en bewonder de nieuwe 'cliffhanger'.

's maandags gesloten 

Out of Ammo: vaste tentoonstelling Slag om Arnhem

arnhem, Gelderland (0.4km)  -  Waar ervaar je de historie rondom Slag om Arnhem beter dan aan de voet van de brug die het middelpunt was van deze strijd: de John Frostbrug?

's maandags gesloten 

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (0.48km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dille & Kamille Arnhem