Uitstapjes vlakbij Dille & Kamille Zwolle

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (0.06km)  -  Alle hens aan dek en stap aan boord! Luister naar de spannendste verhalen op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren.

elke dag geopend 

't Pannenkoekschip Zwolle

zwolle, Overijssel (0.07km)  -  Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van 't Pannenkoekenschip in Zwolle. Hier eet je in een gezellig aangeklede boot een pannenkoek!

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Waanders In de Broeren

zwolle, Overijssel (0.11km)  -  Waanders In de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle.

elke dag geopend 

Evenementenbureau De Meisjes van Plezier

zwolle, Overijssel (0.21km)  -  De Meisjes van Plezier verzorgen de leukste dagjes uit! Van sfeerverhogende acts en theater tot teambuilding en bedrijfsfeesten. Alle feesten worden op maat gemaakt.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 230 75 41 

Librije's atelier

zwolle, Overijssel (0.21km)  -  Leren koken als de sterkoks in de Librije? In Librije's atelier kan iedereen deelnemen aan een kook- of wijn workshop.

elke dag geopend 

Zakelijke evenementen in Zwolse Theaters

zwolle, Overijssel (0.26km)  -  Congres of vergadering? Zwolse theaters Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel lenen zich uitstekend voor uiteenlopende zakelijke evenementen in een creatieve en inspirerende omgeving.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 42 77 383 

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.38km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (0.41km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Poppodium Hedon

zwolle, Overijssel (0.42km)  -  Behoefte aan een goed concert en een leuk feest? Dan zit je bij Poppodium Hedon helemaal goed.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Historisch Centrum Overijssel

zwolle, Overijssel (0.44km)  -  Kom alles te weten over de geschiedenis van Overijssel in het Historisch Centrum Overijssel.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Galerie Delfi Form

zwolle, Overijssel (0.44km)  -  In een oud gildehuis, midden in het centrum van Zwolle, bevindt zich Galerie Delfi Form, waar diverse tentoonstellingen worden gehouden.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en De Spiegel

zwolle, Overijssel (0.49km)  -  Zin in een avond cultuur snuiven? Theaters Odeon en De Spiegel in Zwolle zijn hiervoor de ultieme plek. In beide theaters is voor iedere smaak een voorstelling te vinden.

elke dag geopend 

Herman Brood Experience

zwolle, Overijssel (0.5km)  -  In de Herman Brood Experience duik je in het turbulente leven van de rock 'n roll-ster.

lang weekend (vr za zo) 

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.51km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 422 48 23 

Museum de Fundatie - met prachtig uitzicht over Zwolle!

zwolle, Overijssel (0.53km)  -  In het prachtige Paleis aan de Blijmarkt bevindt zich Museum de Fundatie. Neem een kijkje in dit moderne museum in de Hanzestad en geniet van een prachtig uitzicht over de binnenstad van Zwolle.

's maandags gesloten 

De Peperbus - Onze Lieve Vrouwetoren

zwolle, Overijssel (0.54km)  -  De Peperbus is al van ver te zien. Het is het bekendste bouwwerk van Zwolle. Beklim al haar treden en geniet van een prachtig uitzicht!

's zondags gesloten 

Duikcentrum De Tuimelaar

zwolle, Overijssel (0.56km)  -  Bezoek de wereld van Neptunus: duik in het diepe bij duikcentrum De Tuimelaar!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Varen door de grachten in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.57km)  -  Dobberen over de Zwolse wateren met De Otter! Bestuur zelf de boot of ga achterover zitten op comfortabele kerkbanken en bekijk Zwolle vanaf het water!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 04 36 37 

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (0.61km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

's zondags gesloten 

Dominicanenklooster Zwolle

zwolle, Overijssel (0.68km)  -  Aan de rand van het oude stadscentrum van Zwolle ligt het Dominicanenklooster. Dit bewoonde 'huis' is dagelijks open voor belangstellenden.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dille & Kamille Zwolle