Uitstapjes vlakbij Foodhallen Amsterdam

De FilmHallen Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.04km)  -  De FilmHallen vind je in de oude tramremise in Amsterdam-West. Deze bioscoop heeft negen zalen waarvan zaal zeven wel heel speciaal is. De Parisienzaal is geheel in art-decostijl, met een interieur uit de voormalige bioscoop Cinema Parisien.

Natuurspeeltuin Plan West

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  Gooi de Ipad opzij en ga lekker buiten spelen! Van klimmen over de klimrots tot een ouderwets potje voetballen. Bij Natuurspeeltuin Plan West heeft ieder kind wat te doen.

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.73km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

Theater Bellevue

amsterdam, Noord-Holland (0.9km)  -  Geniet bij Theater Bellevue in hartje Amsterdam van een heerlijke avond vol cultuur en vermaak met een ruime keuze van voorstellingen en optredens.

DeLaMar Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.92km)  -  Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

De Melkweg

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  De Melkweg in Amsterdam staat bol van creativiteit. Dans, theater, film, muziek en fotografie komen hier samen.

Kattencafé Kopjes

amsterdam, Noord-Holland (0.95km)  -  Kattencafé Kopjes is het allereerste kattencafé van Nederland. Kom langs in hartje Amsterdam voor een kopje koffie en een knuffel van een kat.

Jimmy Woo

amsterdam, Noord-Holland (1km)  -  De luxe club Jimmy Woo in Amsterdam staat bekend als een stijlvolle nachtclub met een uniek interieur. Alleen de beste dj's mogen er draaien.

Woonbootmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.02km)  -  In de Amsterdamse grachten liggen de woonboten gebroederlijk zij aan zij. Benieuwd hoe deze nostalgische woningen er van binnen uit zien? Het Woonbootmuseum laat het zien!

Vondelpark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.03km)  -  Op vijf minuten van het Leidseplein en op loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum ligt in Amsterdam het bekende Vondelpark. Een oase van groen in de drukte van de stad.

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (1.08km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

Max Euwe Centrum

amsterdam, Noord-Holland (1.12km)  -  Schaakliefhebbers zullen hem wel kennen: Max Euwe. De enige Nederlands wereldkampioen schaken wordt geëerd in het Max Euwe Centrum.

House of CT

amsterdam, Noord-Holland (1.14km)  -  House of CT presenteert podiumkunsten. Dit gebeurt niet op één locatie maar op verschillende plekken in én buiten Amsterdam.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Foodhallen Amsterdam