Uitstapjes vlakbij Escape Hunt Maastricht

Wandelen door historisch Maastricht

maastricht, Zuid-Holland (0.13km)  -  Ontdek de mooiste plekjes van Maastricht met de ervaren gidsen van Beleef Mestreech. Alle historische, culturele en gezellige plekken van de Limburgse hoofdstad komen voorbij! Of ga zelf op stap met een van hun puzzeltochten.

elke dag geopend 

Dominicanenkerk Maastricht

maastricht, Limburg (0.23km)  -  Een boekenwinkel op een unieke locatie met een hemelse sfeer. Bij Boekhandel Dominicanen in de Dominicanenkerk in Maastricht combineer je literatuur, geschiedenis en spiritualiteit.

elke dag geopend 

Museum van Illusies

maastricht, Limburg (0.24km)  -  In het Museum van Illusies is niets wat het lijkt! Laat je lekker van de wijs brengen door je eigen hersenen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Topzz Maastricht

maastricht, Limburg (0.25km)  -  Heerlijk voor een warme dag, als je een gezond tussendoortje zoekt: Frozen yoghurtz. Dit is bevroren yoghurt met een zelfgekozen topping. Trouwens, Frozz is lekker in elk seizoen!

elke dag geopend 

Lush Maastricht

maastricht, Limburg (0.28km)  -  Stap binnen bij Lush Maastricht, een winkel vol heerlijke en handgemaakte beauty- en verzorgingsproducten!

elke dag geopend 

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

maastricht, Limburg (0.29km)  -  Bezoek Marres in hartje Maastricht en geniet van kunst en cultuur. De exposities vol hedendaagse kunst en vormgeving wisselen geregeld. Geniet van koffie, thee of een lekkere maaltijd bij Marres Kitchen: op het terras in de stadstuin, of binnen.

's maandags gesloten 

Theater aan het Vrijthof

maastricht, Limburg (0.3km)  -  Grote namen als Theo Maassen, Guus Meeuwis en vele bekende orkesten ontbreken niet in het Theater aan het prachtige Vrijthof in Maastricht.

's zondags gesloten 

Rederij Stiphout - boottochten en dagarrangementen

maastricht, Limburg (0.33km)  -  De mooiste plekjes rondom Maastricht zijn te vinden op het water. Vaar met één van de schepen van Rederij Stiphout door deze prachtige streek. Heerlijk varen, eventueel in combinatie met een rondleiding.

elke dag geopend 

Sphinxkwartier Maastricht

maastricht, Limburg (0.36km)  -  Ooit een industrieterrein, nu een trendy wijk. In het Sphinxkwartier van Maastricht shop je in oude fabrieken, eet je in een voormalige brandweerkazerne en pak je een terrasje aan de oude binnenhaven 't Bassin.

elke dag geopend 

De Bijenkorf Maastricht

maastricht, Limburg (0.38km)  -  Winkelen bij de vestiging van De Bijenkorf in Maastricht is een dagje uit op zich! Met een paar aankopen uit de collectie ziet iedereen er weer stralend uit.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Maastricht

maastricht, Limburg (0.4km)  -  In Dille & Kamille in Maastricht geniet je van heerlijke geuren en rustige muziek, terwijl je snuffelt tussen de robuuste spullen voor in huis, keuken en tuin. Neem zeker ook even een rustmomentje in de koffie- en theehoek en smul van een stuk taart.

elke dag geopend 

Basiliek van Sint Servaas

maastricht, Limburg (0.45km)  -  De oudste kerk van Nederland staat in het hart van Maastricht: de Basiliek van Sint Servaas. Deze pelgrimskerk werd in 1985 door Paus Johannes Paulus II verheven tot Basiliek.

elke dag geopend 

Schatkamer Sint Servaasbasiliek

maastricht, Limburg (0.45km)  -  De Schatkamer van Sint Servaasbasiliek schenkt vooral aandacht aan Servaas van Maastricht en zijn nalatenschap.

elke dag geopend 

Pathé Maastricht

maastricht, Limburg (0.45km)  -  Of je met de kinderen een familiefilm wilt kijken of samen met vriendinnen een gezellige avond beleven, Pathé in Maastricht biedt voor elk wat wils.

elke dag geopend 

Fotomuseum aan het Vrijthof

maastricht, Limburg (0.45km)  -  Twee keer per jaar vind je in Fotomuseum aan het Vrijthof in hartje Maastricht een nieuwe tentoonstelling van vernieuwende fotografen. Ontdek exposities die iets zeggen over de wereld om ons heen.

's maandags gesloten 

Beklim de Sint Janskerk

maastricht, Limburg (0.46km)  -  Beklim de zeventig meter hoge toren van de Sint Janskerk aan het Vrijthof en geniet van een mooi uitzicht over Maastricht!

geopend, 's zondags gesloten 

Lumière Cinema Maastricht

maastricht, Limburg (0.49km)  -  Benieuwd naar films met een bijzonder verhaal? Kom dan naar Lumière Cinema in Maastricht!

elke dag geopend 

Blanche Dael - koffiebranderij & theepakkerij

maastricht, Limburg (0.5km)  -  Exclusieve koffie, ambachtelijk gebrand, is te koop bij Blanche Dael in Maastricht. Ook voor heerlijke thee en vers gebrande noten staat hier de deur open.

elke dag geopend