Uitstapjes vlakbij Noordermarkt Amsterdam

Pianola Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Ontdek de geschiedenis van de pianola, de zelfspelende piano, in het Pianola Museum in Amsterdam. Dat klinkt als muziek in de oren!

Amsterdam Tulip Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  Tulpen, molens en klompen. Daar staat Nederland in het buitenland om bekend. De geschiedenis van één van deze clichés, de tulp, ontdek je in Amsterdam Tulip Museum.

Multatuli Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Het Multatuli Museum in Amsterdam staat geheel in het teken van de negentiende-eeuwse schrijver Multatuli, het pseudoniem van Eduard Douwes Dekker.

Anne Frank Huis

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  Een indrukwekkend museum over het leven van de Joodse Anne Frank en haar familie. Zij waren ondergedoken op de Prinsengracht. Tijdens een dagje Amsterdam mag je dit museum absoluut niet missen.

Theo Thijssen Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  Theo Thijssen schreef onder meer het bekende boek 'Kees de jongen'. In het geboortehuis van de Amsterdammer is een terugblik te zien op zijn leven.

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Westerkerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.59km)  -  Kom naar de Westerkerk in Amsterdam en vier de zomer! Er zijn allerlei vieringen, concerten en activiteiten waar toeristen en Amsterdammers kunnen aanschuiven.

Huis Bartolotti

amsterdam, Noord-Holland (0.6km)  -  Lopend, varend of fietsend langs de Herengracht valt nummer 170 je vanzelf op. De imposante gevel van Huis Bartolotti, een voormalig koopmanshuis, trekt nieuwsgierige ogen omhoog. Wil je eens verder binnen kijken? Dat mag!

360 Amsterdam Tours

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.64km)  -  De stadstours van 360 Tours Amsterdam geven je een uniek inkijkje in het leven in onze hoofdstad. Wandel met een gids door de stad in of spring op de fiets.

Shoppingcenter Magna Plaza

amsterdam, Noord-Holland (0.72km)  -  Shoppen in stijl, dat doe je in het Amsterdamse Magna Plaza. Naast een ruim aanbod van hippe kledingwinkels en een gezellig café wordt hier ook wel eens kunst geëxposeerd, zoals de gekleurde olifanten van Elephant Parade.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Noordermarkt Amsterdam