1

Uitstapjes vlakbij Kookparty

Outdoor Westvoorne

oude-tonge, Zuid-Holland (4.74km)  -  Beleef een dagje spanning en sensatie met een groep vrienden of collega's! Outdoor Westvoorne biedt meer dan twintig activiteiten aan. Ga abseilen van de watertoren in Dirksland, boogschieten, powerkiten of speel outdoor escape.

Landbouwmuseum Tiengemeten

zuid-beijerland, Zuid-Holland (5.77km)  -  Landbouwmuseum Tiengemeten heeft een imposante collectie aan grote landbouwmachines. Geniet van historische maai- en dorsmachines van boeren uit de Hoeksche Waard. Ontdek hoe de mechanisatie in de landbouw zich voltrok tussen 1920 tot 1955.

Vind ongerepte wildernis op het mooie eiland Tiengemeten

tiengemeten, Zuid-Holland (5.78km)  -  Zodra je met de veerpont naar Tiengemeten komt, overvalt je een gevoel van vrijheid. Bij aankomst tref je het bezoekerscentrum, waar een ontdekkingstocht door de ongerepte wildernis begint. Hier kun je onder meer fietsen huren en wandelroutes kopen.

Rien Poortvliet Museum

tiengemeten, Zuid-Holland (5.78km)  -  Bekijk originele tekeningen uit de beroemde boeken van natuurschilder Rien Poortvliet. Op de kabouterzolder maakt iedereen kennis met Poortvliets kabouters.

Natuurgebied Zuidwestelijke Delta

zuid-beijerland, Zuid-Holland (5.79km)  -  Natuurliefhebbers zitten bij de Natuurgebieden van de Zuidwestelijke Delta op de goede plek. Van dijken tot een natuureiland, geniet hier van de natuur!

Recreatiecentrum De Staver

sommelsdijk, Zuid-Holland (5.8km)  -  In Recreatiecentrum De Staver is heel veel te doen. Zo is er een zwembad, twee sportzalen én bowlingbanen. Ook kun je hier goed een feestje geven.

Natuurgebied Tiendgorzen

zuid-beijerland, Zuid-Holland (5.92km)  -  De natuur bestaat hier uit een drassig gras- en rietland waar veel vogels zich helemaal thuis voelen, samen met de Noordse Woelmuis.

Streekmuseum Goeree-Overflakkee

sommelsdijk, Zuid-Holland (6.48km)  -  In de historische kern van het dorpje Sommelsdijk staat een museum over het eiland Goeree-Overflakkee. Het museum vertelt het verhaal van 2000 jaar eilandgeschiedenis.

Faunapark Flakkee

nieuwe-tonge, Zuid-Holland (6.75km)  -  Maak kennis met allerlei verschillende soorten dieren in Faunapark Flakkee, zoals uilen, herten en kangoeroes.

Sportcomplex De Gooye

dirksland, Zuid-Holland (9.78km)  -  Kijk niet raar op als je in dit zwembad op woensdagmiddag een enorme opblaaskrokodil in het water ziet liggen. Op deze middag kunnen kinderen namelijk lekker vrijzwemmen. Kom langs als je durft!

Zendingserfgoedhuis

zuidland, Zuid-Holland (9.83km)  -  Wandkleden uit heel de wereld, zendingsbusjes in de vorm van een wereldbol en bijzondere oorbellen... in het Zendingserfgoedhuis verwonder je je over het cultureel erfgoed van de protestantse zending.

Bowling Hellevoetsluis

hellevoetsluis, Zuid-Holland (12.23km)  -  Kies de beste bal, blijf voor de streep en houd je oog op de kegels. En... gooien maar! Op naar een spare of een strike bij Bowling Hellevoetsluis.

Stadsmuseum Hellevoetsluis

hellevoetsluis, Zuid-Holland (12.39km)  -  Neem een kijkje in de geschiedenis van Hellevoetsluis. In het Stadsmuseum vind je allerlei voorwerpen die door de eeuwen heen werden gebruikt in het dagelijks leven.

Oudheidkamer en Visserijmuseum Brusea

bruinisse, Zeeland (12.6km)  -  Ontdek de geschiedenis van de Zeeuwse mosselvisserij in de Oudheidkamer en in het Visserijmuseum Brusea. Ook leer je hier hoe je de heerlijkste mosselen kunt bereiden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kookparty