Uitstapjes vlakbij De Roosendaal

De Blokhut: Feesten & Activiteiten

putten, Gelderland (1.91km)  -  De Blokhut in Putten is geschikt voor iedere gelegenheid. Huur een zaal voor je feest en bespreek de mogelijkheden voor een passend menu. Kies voor een echt geslaagde dag ook voor een van de vele activiteiten.

Sauna Drôme Putten

putten, Gelderland (3.59km)  -  Ontspan in Beauty Farm Sauna Drôme op de Veluwe. Deze landelijke beautyfarm heeft de uitstraling van en Finse sauna! Gelegen aan een meertje en omringd door naaldbomen, je waant je zo in het hoge noorden. Kies voor de saunaboot, een unieke ervaring.

Golfen in Putten

putten, Gelderland (4.16km)  -  Kom een dagje golfen bij Dutch Golf Putten en sla je slag! Als beginner leer je hier precies wat de juiste club is, maar ook als gevorderde golfer ben je hier aan het juiste adres.

Hoogebeen Interieur

putten, Gelderland (4.43km)  -  Al veertig jaar is Hoogebeen Interieur in handen van dezelfde familie. De winkel beschikt over maar liefst drie etages vol met meubelen en verlichting.

Van Ganswijk Mode & G5 Putten

putten, Gelderland (4.51km)  -  Voor de nieuwste mode kun je terecht bij Van Ganswijk Mode & G5 Fashion Factory. De twee winkels liggen recht tegenover elkaar in Putten en richten zich beiden op een ander publiek. Van Ganswijk Mode is klassiek en stijlvol, G5 is jong en hip.

Arboretum Landgoed Schovenhorst

putten, Gelderland (4.73km)  -  Landgoed Schovenhorst herbergt een schat aan bijzondere bomensoorten. Leren, spelen, architectuur en moderne kunst. Ontdek deze wonderlijke bomenwereld! Vanaf de Bostoren is je zicht op het arboretum nog spectaculairder.

Zwembad De Heuvelrand

voorthuizen, Gelderland (5km)  -  Bij zwembad de Heuvelrand in Voorthuizen beleven jong en oud een spetterend dagje uit. Vermaak je in het Sprayparc met allerlei waterfonteinen of trek zoveel mogelijk baantjes in het wedstrijdbad.

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (5.11km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

IJsboerderij De Oude Deel

voorthuizen, Gelderland (5.25km)  -  IJs om je vingers bij af te likken! De ijsboerderij maakt heerlijk roomijs van dagverse melk van koeien uit eigen stal. Verser kan het bijna niet. Op de boerderij is ook van alles te doen. Speel een potje discgolf of ga lekker skelteren.

Stal Jacobs

voorthuizen, Gelderland (5.33km)  -  Genieten van een heerlijk paarden- of ponyritje door het Veluwse bos? Of samen een paardentaart maken? Het kan bij Stal Jacobs in Voorthuizen!

Wilbrinkbos

voorthuizen, Gelderland (5.36km)  -  Aan een rond 1200 ontstane hessenweg ligt landgoed Zandbergen, met het het Wilbrinkbos. Hier komen natuur en geschiedenis samen, de perfecte plek voor een ontspannen dag in de buitenlucht.

Strand Nulde

putten, Gelderland (5.46km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

High tea in een hippe caravan

voorthuizen, Gelderland (5.66km)  -  Verras een vriendin, moeder of zus met een heerlijke high tea op een prachtige locatie! De retro caravan van Miri's High Tea rijdt naar iedere gewenste locatie, waar binnen de lekkerste taartjes en hapjes wachten.

Pluktuin Erf Janz

voorthuizen, Gelderland (5.68km)  -  Bezoek de Pluktuin Erf Janz in Voorthuizen en ontdek hoe jij je eigen boeket of vers fruit kunt plukken! Zorg ervoor dat je een mandje, schaar/mes bij de hand hebt.

IJscootje Nijkerk

nijkerk, Gelderland (5.81km)  -  IJscootje is een bijzondere ijssalon in Nijkerk. Het ijs wordt hier gemaakt van de melk van Jersey koeien uit de polder. Leuk: ze hebben bij IJscootje ook ijs voor honden!

Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (5.81km)  -  Wat het weer ook is, er is altijd wat te beleven in Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen! Vind een weg in het spannende maïsdoolhof en speel in de overdekte speeltuin. Een leuk en betaalbaar uitje met het hele gezin.

Biologische Tuinderij de Elzenkamp

voorthuizen, Gelderland (5.97km)  -  In de biologische tuinen van De Elzenkamp krijg je de groente krakend vers van het land. Vrijdag en zaterdag is de Veldwinkel open. Met een abonnement op een groente- of fruittas kun je zelfs elke week een tas vol vitaminen ophalen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Roosendaal