Uitstapjes vlakbij Boer on toer

Café-Restaurant 't Vonder

giethoorn, Overijssel (3.39km)  -  Geniet van Het Groene Venetië bij restaurant 't Vonder in Giethoorn.

elke dag geopend 

Smit's Paviljoen

giethoorn, Overijssel (3.49km)  -  Smit's Paviljoen heeft een terras en bootverhuur aan het meer. Hier kun je een leuke dag naar wens laten organiseren. Ga samen genieten van de gezelligheid en het uitzicht en verken de omgeving te fiets of per boot.

elke dag geopend 

Pottenbakkerij Rhoda

giethoorn, Overijssel (3.56km)  -  Pottenbakkerij Rhoda maakt eigen keramiek. In de winkel is alles te bewonderen en vind je geschenken voor elke gelegenheid.

elke dag geopend 

Edelstenen Museum De Oude Aarde

giethoorn, Overijssel (3.58km)  -  Een uitstapje naar Edelstenen Museum De Oude Aarde is een steengoed idee. Bewonder de verzameling fossielen en mineralen, maar ook een terrarium met kaaimannen en schildpadden. Ontdek het in Giethoorn!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Actief dagje uit met HistoMobil

giethoorn, Overijssel (3.68km)  -  In het pittoreske Giethoorn zorgt HistoMobil voor een actief dagje uit. Voor elk budget zijn er leuke activiteiten voor een familiedag of bedrijfsuitje.

elke dag geopend 

Museumhuis Villa Rams Woerthe

steenwijk, Overijssel (3.73km)  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk was eens het woonhuis van een schatrijke familie. Nu mag iedereen ronddwalen door het schitterende interieur, versierd met schilderingen, enorme schouwen en gebrandschilderde ramen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Hildo Krop Museum

steenwijk, Overijssel (3.73km)  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk bevat een prachtige collectie beeldhouwwerken van Hildo Krop. Deze kunstenaar werkte tientallen jaren voor de stad Amsterdam en ontwikkelde een heel eigen stijl in zijn vrije werk. De collectie bevat ook andere werken.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Vier een familiedag of familieweekend in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.73km)  -  Vaar door het Venetië van het Noorden en ga picknicken op het eiland! Ga daarna de strijd aan tijdens een potje glowgolf, indoor lasergame of outdoor paintball. Giethoorn is meer dan water, dat bewijst Camping Herom.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Varen met een fluisterbootje in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.9km)  -  Vaar met een fluisterstil bootje door het prachtige Giethoorn. Onder de bruggetjes door, op zoek naar de mooiste plekjes!

elke dag geopend 

Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus

giethoorn, Overijssel (3.9km)  -  Ervaar in de Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus hoe inwoners van Giethoorn vroeger leefden. Ga terug in de tijd en neem een kijkje in de pronkkamer, de bedstee of de karnkamer.

open op zondag, maandag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Varen, fietsen en heerlijk eten in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.94km)  -  Ontdek met een fluisterboot de prachtige natuur van De Wieden en stop met een gevulde picknickmand op een van de pittoreske eilandjes. Bij terugkomst bij restaurant De Grachthof staat de barbecue of een smakelijk diner klaar.

elke dag geopend 

Wandelen in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.99km)  -  Wandel en fiets langs de vele grachten. Het is in Giethoorn niet alleen in de zomer genieten, maar zeker ook in de winter. Bewonder het pittoreske dorp in alle jaargetijden.

elke dag geopend 

Stadsmuseum Steenwijk

steenwijk, Overijssel (4.01km)  -  Bekijk in het Stadsmuseum in Steenwijk een uitgebreide collectie voorwerpen die de geschiedenis van de stad tot leven brengen, zoals een keuken en kruidenierswinkeltje uit 1900.

open op woensdag en zaterdag 

Rabo Theater De Meenthe

steenwijk, Overijssel (4.27km)  -  De Meenthe biedt een verscheidenheid aan voorstellingen en evenementen, voor ieder wat wils. Een cultureel avondje weg is hier heerlijk.

elke dag geopend 

Bowlingcentrum Steenwijk

tuk, Overijssel (4.48km)  -  Combineer een potje bowlen met een gezellig hapje eten bij Bowlingcentrum Steenwijk. Kies bijvoorbeeld voor een 'gezelligheidsarrangement' met bitterballen of een uitgebreide barbecue of grill.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Groepsuitjes in Giethoorn - Hollands Venetië

giethoorn, Overijssel (4.58km)  -  Families en bedrijven vinden een uitdaging in Giethoorn. Hollands Venetië organiseert oer-Hollandse arrangementen voor groepen.

elke dag geopend 

Partyschip Giethoorn

giethoorn, Overijssel (5.2km)  -  Heerlijk genieten van de wateren rondom Giethoorn vanaf Partyschip Giethoorn, een van de beste varende accommodatie van Noordwest-Overijssel.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boer on toer