Uitstapjes vlakbij Raffaele's foodbar

Proeflokaal 't Oer

deventer, Overijssel (0.05km)  -  Stampot, kaas en stroopwafels bij de koffie. Bij restaurant Hollands Glorie aan de Brink in Deventer geniet je van al het lekkers uit de Hollandse keuken.

Deventer Koekwinkel

deventer, Overijssel (0.07km)  -  Aan een dagje Deventer mag een bezoek aan de Deventer Koekwinkel niet ontbreken. Proef hier de echte Bussink Deventer Koek!

Restaurant Goesting

deventer, Overijssel (0.07km)  -  Van alle terrasjes op plein Brink in Deventer zit je bij Goesting het langst in de zon. Geniet hier van een koud biertje of diner!

Conceptstore Holy Cow!

deventer, Overijssel (0.07km)  -  In de vrolijke conceptstore Holy Cow! is het altijd een feestje. Hier koop je kleurrijke cadeautjes en vrolijke hebbedingetjes.

Restaurant De Hip

deventer, Overijssel (0.1km)  -  Restaurant De Hip in hartje Deventer is niet alleen een goede plek om te eten, maar ook om cultureel te genieten. Er zijn hier geregeld live optredens.

Tearose

deventer, Overijssel (0.1km)  -  De Tearose is een prachtige, in stijl aangeklede, tea- en lunchroom. De keuken is Schots en Engels georiënteerd. Waan je voor even in een Britse tearoom, vol scones, verse thee en pie.

Etty Hillesum Centrum

deventer, Overijssel (0.12km)  -  In de eerste synagoge van Deventer is een tentoonstelling te zien over de Joodse Etty Hillesum, die in de oorlog een dagboek bijhield.

Gastrolounge St. Tropez

deventer, Overijssel (0.13km)  -  Gastrolounge St. Tropez aan de Brink in Deventer is niet over het hoofd te zien. Dit blauwe restaurant inclusief groot terras is van veraf al te herkennen.

Kantoorboekhandel Alternote

deventer, Overijssel (0.14km)  -  Kantoorboekhandel Alternote in het centrum van Deventer is een feestje voor iedereen die gek is op grappige wenskaarten, vrolijke posters en andere papierwaren.

Museum De Waag

deventer, Overijssel (0.15km)  -  Bezoek een van de bijzondere tentoonstellingen in Museum De Waag! Het museum staat midden in het hart van Deventer, in de monumentale Waag uit 1528.

Dille & Kamille Deventer

deventer, Overijssel (0.16km)  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Deventer vind je spulletjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

Speelgoedmuseum Deventer

deventer, Overijssel (0.2km)  -  Tollen, springtouwen en knikkers vinden elkaar in Deventer. In het Speelgoedmuseum vinden volwassenen het speelgoed uit hun jeugd terug en ontdekken kinderen speelgoed dat voor hen nieuw is!

Amerikaans restaurant Jackies NYCuisine

deventer, Overijssel (0.22km)  -  Burgers maar ook kreeft, oesters en steak. Het menu van Jackies NYCuisine is geïnspireerd op New York. Hier eet je lekker voor een zacht prijsje.

Groote Poot

deventer, Overijssel (0.23km)  -  Dagje Deventer? Strijk neer bij Groote Poot voor een heerlijk biologisch ambachtelijk gemaakt broodje en een kop échte koffie.

Geert Groote Huis

deventer, Overijssel (0.26km)  -  Het Geert Groote Huis is een eerbetoon aan de beroemdste zoon van Deventer. Leer alles over deze belangrijke man en ontdek waarom zijn tegendraadse gedachten juist in deze tijd van betekenis zijn.

Broederenkerk Deventer

deventer, Overijssel (0.26km)  -  De Broederenkerk, gebouwd in 1335, kent een lange en rijke geschiedenis. De kerk is bovendien zowel van binnen als van buiten prachtig.

Het oudste huis van Nederland: De Proosdij

deventer, Overijssel (0.3km)  -  Het oudste stenen huis van Nederland staat gewoon midden in het centrum van Deventer. De oudste gedeelten van dit huis stammen uit het jaar 1130!

Ontdek de verborgen plekjes van Deventer

deventer, Overijssel (0.31km)  -  Ontdek Deventer met een spannende City Game. Puzzel jezelf van plek naar plek en leer de stad op een verrassende manier kennen!

Schouwburg Deventer

deventer, Overijssel (0.33km)  -  Schouwburg Deventer biedt voor ieder wat wils. Kom naar deze schouwburg voor een avondje theater, cabaret of dans.

Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch

Snel tickets bestellen Kasteel Cannenburch is alles wat je van een kasteel verwacht. Een statig uiterlijk met torens, water rondom, een uitgestrekt park en een rijk interieur. Bewonder het kasteel, het middeleeuwse interieur en het mooie park.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Raffaele's foodbar