Uitstapjes vlakbij Palingrokerij Van Triest -...

Bottermuseum en werf

elburg, Gelderland (0.08km)  -  Met de traditionele botters bevoeren de Elburger vissers de Zuiderzee. En nog steeds liggen deze schepen in de haven van Elburg, waar het Bottermuseum met de museumwerf een inkijkje geven in deze levendige historie.

Bijbelverhalen in zand

elburg, Gelderland (0.08km)  -  Het verhaal van Jozef in de put, de geboorte en kruisiging van Jezus en de toren van Babel. Zomaar wat Bijbelverhalen die je tegenkomt in een enorme loods in Elburg, uitgebeeld in zand.

Vischpoort Elburg

elburg, Gelderland (0.24km)  -  Als bescherming van de bevolking en als baken in de nacht. De Vischpoort in Elburg torent al eeuwenlang trots boven het mooie vestingstadje uit. Te bezoeken door groepen.

Museumsmederij De Hoefhamer

elburg, Gelderland (0.39km)  -  Bijna was Museumsmederij De Hoefhamer verloren gegaan, maar gelukkig is de oude smederij in ere hersteld. Iedereen kan hier het oude ambacht in vol bedrijf bewonderen. En misschien zelf een cursus smeden volgen.

Restaurant 't Olde Regthuys

elburg, Gelderland (0.43km)  -  Het mooie Restaurant 't Olde Regthuys serveert een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Maar verwelkomt je ook graag voor borrel op het terras of een high tea.

Nationaal Orgelmuseum Elburg

elburg, Gelderland (0.45km)  -  Het Nationaal Orgelmuseum in Elburg heeft een grote verzameling foto's en tekeningen van historische orgels en kerkorgels en orgelonderdelen.

Ontdek Verhalenmuseum Sjoel Elburg

elburg, Gelderland (0.56km)  -  Maak kennis met twaalf Joodse families uit Elburg en leef hun leven! In Sjoel Elburg ontdek je de bijzondere verhalen van een kleine, Joodse gemeente die tot aan de Tweede Wereldoorlog in Elburg was.

Dwaal door de historische schatkamer van Museum Elburg

elburg, Gelderland (0.57km)  -  Een beul, een vissersvrouw en een stadsomroeper: allemaal vertellen ze je iets over de geschiedenis van het betoverende vissersstadje Elburg. Laat je meenemen door de themazalen, waar de middeleeuwen tot leven komen!

Jachthaven Rivièra Beach

biddinghuizen, Flevoland (2.33km)  -  Huur een bootje bij Jachthaven Rivièra Beach voor een tochtje op het prachtige Veluwemeer. Of meer aan voor een potje beachvolleybal!

De Boerenzwaluw

oosterwolde, Gelderland (2.56km)  -  Altijd al eens willen weten hoe het eraan toegaat op de boerderij? Ga dan eens langs op de Boerenzwaluw in Oosterwolde.

Bed & Breakfast De Zwanebloem

oosterwolde, Gelderland (2.56km)  -  Vlak bij het pittoreske Elburg ligt Bed & Breakfast De Zwanebloem, op een heerlijke plek aan een dijk bij het Veluwemeer.

A. Vogeltuinen

elburg, Gelderland (3.54km)  -  Bezoek de gezondste plek van Nederland tussen 't Harde en Elburg. In de A. Vogeltuinen groeien talloze geneeskrachtige kruiden en planten.

Hanneke's Pluktuin

biddinghuizen, Flevoland (3.96km)  -  In de uitgestrekte polder bloeien vanaf het voorjaar tot in het najaar de mooiste bloemen in Hanneke's Pluktuin. Kom en geniet van de bloemenpracht en pluk zelf een mooi boeket voor thuis. In het voorjaar kun je ook tulpen plukken!

De Brink Zalencentrum

oldebroek, Gelderland (4.65km)  -  Oldebroek mag dan klein zijn, feesten in De Brink Zalencentrum is groots! Voor een thema, huwelijk of personeelsfeest: overal past een perfect feest bij.

Walibi Holland: een zakelijke belevenis

biddinghuizen, Flevoland (5.11km)  -  Walibi Holland is meer dan een attractiepark. Het is een locatie met eindeloze mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Uw bezoekers beleven hier een sensationele dag.

Walibi Holland

biddinghuizen, Flevoland (5.11km)  -  Een moment verveling is onmogelijk bij Walibi Holland. Probeer alle attracties en spectaculaire achtbanen uit!

Ampies Berg

't harde, Gelderland (5.17km)  -  Tijdens een reis naar Oostenrijk werd Ampie Bouw verliefd... op de bergen en de natuur. Weer thuis besloot hij samen met zijn vrouw een Alpen tuin aan te leggen. Bewonder deze bijzondere tuin Ampies Berg, met bloemen, planten, vijvers en zelfs...

Zandverstuiving De Haere

't harde, Gelderland (5.47km)  -  Rol door het zand van stuifzandgebied De Haere, of laat je betoveren door de bijzondere natuur. Wees wel voorzichtig, want die bijzondere natuur is ook erg kwetsbaar.

Boerderijmuseum 'De Bovenstreek'

oldebroek, Gelderland (5.64km)  -  Museum De Bovenstreek heeft een mooie oude verzameling gereedschappen die de bezoeker goed laat zien hoe de bevolking hier leefde en werkte.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Palingrokerij Van Triest - GESLOTEN