1

Uitstapjes vlakbij Doloris' Meta Maze & Rooftop

-in the spotlights-

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.22km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

LocHal

tilburg, Noord-Brabant (0.27km)  -  In de imposante LocHal wordt nog steeds gewerkt, maar dat heeft niets meer met kapotte locomotieven te maken. De oude locomotiefloods achter het station is nu een schitterende bibliotheek en ontmoetingsplek.

Bestel met korting

tilburg, Noord-Brabant (0.35km)  -  Wat heeft een eeuwenoude acte te maken met de beroemde kermis van Tilburg? Speur naar clous in de stad en los dit raadsel zo snel mogelijk op om de kermis te redden! Je onderzoek brengt je naar de leukste plekjes.

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (0.38km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

Kessels Muziek Instrumenten Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.47km)  -  Ontdek de geschiedenis van de befaamde Kessels-muziekinstrumenten in museum Kessels. Bewonder honderden instrumenten van het label Kessels. De instrumentenindustrie was één van de grootste bedrijven van Tilburg.

Natuurmuseum Brabant

tilburg, Noord-Brabant (0.52km)  -  Alles over de natuur vind je in Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Het hele museum staat vol opgezette dieren, fossielen en bijzondere planten. Behalve kijken mag je hier ook lekker veel doen. Alle zintuigen worden geprikkeld!

Spoorpark

tilburg, Noord-Brabant (1.11km)  -  Het Spoorpark is een redelijk nieuw park in de Tilburgse Spoorzone. Een heerlijke plek om 's zomers te picknicken, barbecueën en te spelen. Blikvanger van het park is de hoge uitkijktoren.

Activiteitencentrum Dolfijn

tilburg, Noord-Brabant (1.71km)  -  Een middagje bowlen, raadsels oplossen in de escaperoom, minigolfen in blacklight of je in een andere wereld wanen met virtual reality. Bij Dolfijn in Tilburg kan het allemaal!

Ireen Wüst IJsbaan

tilburg, Noord-Brabant (2.36km)  -  Dansen, zwieren, baantjes schaatsen: geniet van de kou bij de Ireen Wüst IJsbaan. Er is hier een ijsbaan van 400 meter en er is ook nog een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. Veel plezier!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Doloris' Meta Maze & Rooftop


-advertentiepositie-