1

Uitstapjes vlakbij Doloris' Meta Maze & Rooftop

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.1km)  -  Neem samen met vrienden of collega's een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. Ontmoet uitvinders, kunstenaars en mensen met bijzondere verhalen tijdens een ontmoetingsreis door Tilburg!

elke dag geopend 

Ladybird Skatepark

tilburg, Noord-Brabant (0.13km)  -  Ladybird is een indoor skatepark voor jong en oud, voor beginnende en ervaren skaters.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Ontdekstation013

tilburg, Noord-Brabant (0.14km)  -  Ontdek de wereld van techniek tijdens de vele workshops van Ontdekstation013 in de spannende Spoorzone.

in het weekend geopend 

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.22km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

elke dag geopend 

Cinecitta

tilburg, Noord-Brabant (0.23km)  -  Pak een filmpje in stijl: plof in het pluche bij Cinecitta.

elke dag geopend 

LocHal

tilburg, Noord-Brabant (0.27km)  -  In de imposante LocHal wordt nog steeds gewerkt, maar dat heeft niets meer met kapotte locomotieven te maken. De oude locomotiefloods achter het station is nu een schitterende bibliotheek en ontmoetingsplek.

elke dag geopend 

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (0.38km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

elke dag geopend 

Kessels Muziek Instrumenten Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.47km)  -  Ontdek de geschiedenis van de befaamde Kessels-muziekinstrumenten in museum Kessels. Bewonder honderden instrumenten van het label Kessels. De instrumentenindustrie was één van de grootste bedrijven van Tilburg.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurmuseum Brabant

tilburg, Noord-Brabant (0.52km)  -  Alles over de natuur vind je in Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Het hele museum staat vol opgezette dieren, fossielen en bijzondere planten. Behalve kijken mag je hier ook lekker veel dóen. Alle zintuigen worden geprikkeld!

's maandags gesloten 

Kinderwandelingen met de app Vossenstreken

tilburg, Noord-Brabant (0.52km)  -  De app Vossenstreken is speciaal voor kinderen! Met niet te lange routes, vol leuke opdrachten waar kinderen blij van worden.

elke dag geopend 

Museum Zusters van Liefde

tilburg, Noord-Brabant (0.76km)  -  Museum Zusters van Liefde toont de geschiedenis van de zustercongregatie, ook wel bekend als de 'Zuster van Tilburg'.

geopend op afspraak of bel +31 (0)13 543 31 96 

Uitkijktoren De Kempentoren

tilburg, Noord-Brabant (1.04km)  -  Beklim uitkijktoren De Kempentoren in Tilburg en ontdek de hoogste uitkijktoren van heel Noord-Brabant. Geniet van het prachtige uitzicht op een hoogte van 36 meter.

elke dag geopend 

Spoorpark

tilburg, Noord-Brabant (1.11km)  -  Het Spoorpark is een redelijk nieuw park in de Tilburgse Spoorzone. Een heerlijke plek om 's zomers te picknicken, barbecueën en te spelen. Blikvanger van het park is de hoge uitkijktoren.

elke dag geopend 

De Pont - museum voor hedendaagse kunst

tilburg, Noord-Brabant (1.2km)  -  De Pont is een museum met een collectie kunst van zowel jonge als oudere kunstenaars. Er worden jaarlijks meerdere tentoonstellingen georganiseerd.

's maandags gesloten 

De Voltage - Indoor Entertainment

tilburg, Noord-Brabant (1.42km)  -  Volop spektakel bij De Voltage! In deze enorme hal kun je kiezen uit twintig spectaculaire activiteiten. Inspiratie zat voor een actief dagje uit met vrienden of collega's!

's maandags gesloten 

Activiteitencentrum Dolfijn

tilburg, Noord-Brabant (1.71km)  -  Een middagje bowlen, raadsels oplossen in de escaperoom, minigolfen in blacklight of je in een andere wereld wanen met virtual reality. Bij Dolfijn in Tilburg kan het allemaal!

elke dag geopend 

Vreemde dierensnuiten bij Dierenpark De Oliemeulen

tilburg, Noord-Brabant (2.21km)  -  Breng een bezoekje aan het vreemdste dierenpark van Nederland! In dierenpark De Oliemeulen sta je oog in oog met de raarste dierensnuiten. Kom je ook kennismaken met deze nieuwsgierige diertjes?

elke dag geopend 

Ireen Wüst IJsbaan

tilburg, Noord-Brabant (2.36km)  -  Dansen, zwieren, baantjes schaatsen: geniet van de kou bij de Ireen Wüst IJsbaan. Er is hier een ijsbaan van 400 meter en er is ook nog een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. Veel plezier!

gesloten, wacht op winteropening  1 oktober t/m 24 maart, van 10:00 uur tot 22:15 uur 

Klimcentrum Neoliet - Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (2.43km)  -  Ervaar hoe leuk klimmen is in de Neoliet-klimhal in Tilburg. Klim en klauter naar de top van de hal en geniet van het uitzicht.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Doloris' Meta Maze & Rooftop